Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 760 / 68 / 0
24 sierpnia 2018Demis pisze:
A ja tam zamienię benzo na SSRI i będzie git :) Właśnie poszło 8mg klonazolamu i 1 piwko.
Uwierz mi nie będzie...ssri to tylko ułamek tego co potrzebujesz i to w niezłych ilościach. Zacznij od redukcji w tym czasie ssri i koniecznie pregaba. I tak jak pisał blokowiska klorazepat albo rolki albo jedno i drugie.
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 1974 / 526 / 0
25 sierpnia 2018pampuk pisze:
25 sierpnia 2018blokowiska666 pisze:
24 sierpnia 2018Demis pisze:
A ja tam zamienię benzo na SSRI i będzie git :) Właśnie poszło 8mg klonazolamu i 1 piwko.
Nie będzie git, to będzie tylko sposób na wyjście z klona. Jeśli jesteś mocno wjebany to polecam się zaopatrzyć, poza ssri, w klorazepat (na skręta i przeciwpadaczkowo) oraz mianserynę (na sen).

natomiast już po odstawieniu klon do 'bycia git' będzie jeszcze daleko. :-/
Ile jechałeś w ciągu na clono? i Ile trwało psychiczne piekło i generalnie funkcjonowanie w ciągu dnia? Opisz proszę coś więcej
Na prawdę nie skłamię jeśli napiszę, że nie pamiętam. :*)

Ciąg to niecałe 2 lata, wychodziłem narkomańskimi sposobami oraz z obstawą leków (ssri, klorazepat, mianseryna), serio niewiele z tego pamiętam, fajnie nie było ogólnie, depresja, lęki, bezsenność itd. Przez rok po odstawieniu klonazolamu brałem klorazepat, pierw od 15 do 30mg dziennie, później coraz mniej i coraz rzadziej aż wyzerowałem, za to ssri i mianserynę jem do dzisiaj bo psychika ucierpiała, jak to z benzo. Funkcjonowanie w ciągu dnia, niewiele mogę o tym powiedzieć bo po prostu nie funkcjonowałem często, to nie jest stan w którym się powinno funkcjonować, ja nie umiem przynajmniej.
Jak masz konkretne pytania to śmiało pisz bo nie wiem co więcej w tej chwili napisać.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 2 / / 0
Czy jezeli zamowie klonazolam z neta. Moze to byc powod do wszczecia postepowania wobec mnie ? Bo wedlug tego co wiem nie jest na liscie substancji zakazanych
  • 1947 / 195 / 0
Nigdy nic nie wiadomo, ale posiadanie klonazolamu z tego co się orientuję może być niedługo nielegalne. Ale jak to obecnie śledzą (bardziej, ale na ile to kto wie). Choć jeśli będą banować hurtem to pewnie klonazolam znajdzie się na liście zakazanej już niedługo. Bo to w sumie dopiero początki banowania i ścigania.

Pamiętaj, że trzepią ostatnio paczki niemiłosiernie, do tego pełno vendorów leci w uja. No i po 3. Dobry klonazolam ciężko już dostać, chyba, że się coś zmieniło.

Nawet jak nie będzie kary to i tak możesz mieć problemy. Przeszukanie mieszkania, przejęcia paczki, wezwanie w sprawie składania zeznań.

A u mnie się sprawdza przeniesienie z benzo na SSRI. Oczywiście nie w środku tornada uzależnienia fizycznego, ale jak to powali opadnie, to SSRI + Mirtazapina bywają zbawienne.

Benzo biorę z raz czy dwa w tygodniu, więc może i jestem "zatruty", ale fizycznych objawów odstawiennych nie doświadczam już.
Take DXM and Be Happy
  • 837 / 78 / 0
28 sierpnia 2018nedo0000 pisze:
Czy jezeli zamowie klonazolam z neta. Moze to byc powod do wszczecia postepowania wobec mnie ? Bo wedlug tego co wiem nie jest na liscie substancji zakazanych
Klonazolam to na ten moment chyba środek zastępczy więc chyba nie powinno Ci nic grozić, ale radzę popytać bardziej kompetentnych.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 1947 / 195 / 0
Na ten moment tak. Ale ostatnio taka nagonka, że strach cokolwiek zamawiać. Nawet jak to legalne jest, a wygląda podejrzanie.

Myślę, że jak się uprą i przechwycą paczkę, to chociaż jakieś przesłuchanie będzie + przesłanie substancji do analizy, a i to nie jest zbyt przyjemne.
Take DXM and Be Happy
  • 837 / 78 / 0
Nie wiem jak z przesłuchaniem, ale po takiej analizie, która BTW bodajże może trwać chyba nawet do do 18 miesięcy bankowo wrzucą to do którejś listy.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 760 / 68 / 0
Z benzyn RC tylko ETI wszedł na listę zakazanych reszta spoko można zamawiać. Clonazolam też ale tak BTW to nie wiem czy teraz znajdziesz jakiś dobry sort warty wydanej kasy.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 220 / 11 / 0
mam tabletki 0,5 mg od holenderskiego vendora. Jak to dzielić? Chodzi mi o ekwiwalent 0,5 mg Klonazepamu. Nie wiem jak oni to robią, czy substancja czynna jest równo rozłożona w tabletce czy nasączają gotowe tabletki roztworem? Wziąłem wczoraj małą nierówną ćwiartkę i coś niby działało, sam nie wiem.
  • 760 / 68 / 0
@stivler ćwiartka klonazolamu na Ciebie zadziałała ;-) z obecnego sortu to raczej placebo...
i o ekwiwalent czego w stosunku do czego Ci chodzi?

ODPOWIEDZ
Newsy
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.