Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 744 / 29 / 0
Zazdroszczę co niektórym, na mnie to praktycznie nie działa nasennie, w zasadzie bardzo subtelnie działa, jednak już połączone z eti dało efekt nasenny, a raczej 3h drzemkę w ciągu dnia.
Widocznie kwestie osobnicze grają tutaj dużą rolę, jedni są bardziej wrażliwy na flu, na innych praktycznie nie działa, a reszta odczuwa działanie ale nie koliduje to z funkcjonowaniem w ciągu dnia.
Podobno dobrze się sprawdza przy odstawce eti i krótko działających benzo, z racji na długi okres półtrwania. Z resztą ich urok szybko pryska jeśli stosuje się je przez dłuższy czas, dobre są tylko przez bardzo krótki okres leczenia/zażywania. :-)
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 2008 / 496 / 0
Jak dla mnie nie masz czego zazdrości. Fragmenty po kilkadziesiąt godzin z życia wyjętych to nic fajnego.
  • 788 / 21 / 0
Okazało sie, ze nawet nie miałam pojęcia iż nie pamietam czesci wieczoru. Podobno cieszylam sie jak dziecko gdy wystawiłam łeb przez szyberdach w aucie i spiewałam piosenki. Sobota minęła mi jak przez mgle, niedziela rownież trudna do ogarnięcia.
Następnym razem stosować bede tylko w przypadku wystąpienia psychoz, gdyz łatwo bania wymyka sie spod kontroli.
Plusem jest to, iż nie pamietam kiedy po wszystkich wojażach czułam sie tak wyspana.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / / 0
Mam dwa pillsy po 8 mg, zero doswiadczenia z benzo, nie licząc raz z etiozolamem, w niedziele muszę prowadzić samochód, jakbym wziął dziś wieczorem 4mg to spokojnie będę mógł funkcjonować bez urywania filmu? Podkreślam że weekend będzie z bonusem na etylo, nie licząc niedzieli.
  • 314 / 4 / 0
Jak nie zalejesz tego wódką albo wieloma piwami, to będzie ok, tylko trochę senny będziesz. W niedziele jeszcze będziesz miał jakieś metabolity w organizmie, ale nie powinieneś już odczuwać działania, więc prawdopodobnie będziesz mógł prowadzić samochód.
  • 46 / / 0
GruntToZiemia pisze:
Jak nie zalejesz tego wódką albo wieloma piwami, to będzie ok, tylko trochę senny będziesz. W niedziele jeszcze będziesz miał jakieś metabolity w organizmie, ale nie powinieneś już odczuwać działania, więc prawdopodobnie będziesz mógł prowadzić samochód.

2-3 piwa maks. To wcinam 4mg!
  • 348 / 9 / 0
W ciągu 2,5 dnia ok 50mg, 4 piwka i maczana. Przysypiam mocno :)
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 20 / 1 / 0
Czy z racji długiego okresu półtrawnia nadaje się to jako podład pod schizogenne stymulanty. Mam tu na myśli a-pvp. Od jakiegoś czasu nie tykam tego bez jakiś bezno. Tak sobie pomyslalem o flubromazepamie. np. zapodaje sobie 1 pilla dziennie podczas 3-4 dniowego ciągu na apvp i jest miło i bez paranoi. Przejdzie taki myk?
man is the cruelest animal
  • 5299 / 104 / 0
Możliwe, że przejdzie. Należy jednak też brać pod uwagę sytuacje, gdy i flu skończy działanie - co wtedy. Jeśli coś schizogennie działa to wyjebaj to z repertuaru a najlepiej na tym wyjdziesz
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 348 / 9 / 0
dejzete pisze:
zapodaje sobie 1 pilla dziennie podczas 3-4 dniowego ciągu na apvp i jest miło i bez paranoi. Przejdzie taki myk?
Bangla jak należy, ale horror jak skończy się jeden ze składników kociołka ćpunoramixa. A jak oba to będzie hardcore i benzo nie pomoże :P
Żyję szybko bo mi wolno.
ODPOWIEDZ
Newsy
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.