Prywatnie miałem na myśli na lewo. Teleporady nie zawsze możliwe są. 100zł? 120zł?
Btw. Ale po clonach praktycznie rzuciłem papierosy. Szczęście w nieszczęściu.
BTW, spore dawki ładujesz. Nie myślisz tego odstawiać? Bo sam pewnie wiesz, że długo się tak nie da ciągnąć. Te klony to ja bym sobie na odstawkę zostawił właśnie, chyba że masz opcję na skołowanie sobie ich w każdej chwili.
W połączeniu z wódką klon zrobił ze mnie zwierzaka i odpierdoliło mi srogo w dodatku na obcym rejonie (fart że nie dostałem wpierdolu i obyło się bez policji). Za to np.: taka alpra z wódką działa bardzo synergicznie i jeszcze bardziej pro-społecznie, oczywiście w umiarkowanych dawkach alkoholu.
wiesz jak to mówią, różni ludzie różne gusta, poza tym każdy człowiek jest inny.
Dla mnie właśnie najmniej rekreacyjny jest diazepam a klon jest na pierwszym miejscu
każdy organizm reaguje inaczej
23 września 2020Vratislav pisze: @Jerzus Chytrus po prostu spróbuj a się przekonasz. :) Mnie to połączenie za mocno zwarzywiało, ale jak masz tolerę wyrobioną to będzie pewnie działać normalnie.
BTW, spore dawki ładujesz. Nie myślisz tego odstawiać? Bo sam pewnie wiesz, że długo się tak nie da ciągnąć. Te klony to ja bym sobie na odstawkę zostawił właśnie, chyba że masz opcję na skołowanie sobie ich w każdej chwili.
Myślałem np mieszać to w stosunku 4mg klona 5 lorka. Muszę obczaić temat.
21 września 2020bux pisze: Po ile teraz stoi clonazepam 2mg kupując prywatnie?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.