30 listopada 2019xantiago pisze: To jakim cudem nie robi Cię 20mg nie będąc fizycznie wjebanym?
Czujesz się bardziej trzeźwy i ogarnięty niż po 4mg. Sprawdzone.
Więc myślę że w tym sęk. Mam nadzieję że pomogłam. Pozdrooooooo
30 listopada 2019calonex pisze:
Zjadam ok. 30-60mg samego clona dziennie, to już nic nie zmienia i nic nie robi :)
Czujesz się bardziej trzeźwy i ogarnięty niż po 4mg. Sprawdzone.
Więc myślę że w tym sęk. Mam nadzieję że pomogłam. Pozdrooooooo
30 listopada 2019calonex pisze:
Przepraszam, ze tak Ci przeszkadza moja obecnosc, jednak bedac na clonach niewiele sie pamieta. Dotyczy to takze pisania postow.
Ale dzieki, wiem na czym stoje, juz mam wszystkie info, o nic nie pytam.
30 listopada 2019Mia420 pisze: Wczoraj wzielam 4 tabletki xanaxu po 2 mg i spodziewałam się że będę odczuwac jakiekolwiek zmiany w moim nastroju ale nic takiego się nie stało, wypiłam pół butelki wina po czym czułam się jedynie lekko wstawiona, a na następny dzień nie pamiętalam niczego co działo się dalej. Nie byłam zadowolona z efektu i na następny dzień wzięłam 2 mg clonazepamu i 2 xanaxu i dalej nic jedynie lekka zamulka czy to normalne że to wcale na mnie nie działa ?
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Z większą tolerancją po 60mg byłbyś w stanie zapierdalac na budowie caly dzień z całkiem dobrym wynikiem. Wtedy to już spid moim zdaniem.
01 grudnia 2019calonex pisze: @BladziuchnyStrach Jest się trzeźwy i ogarnięty ale jednak niewiele się pamięta. Spróbowałem 3mg i wyjebałem automat z wodą na uczelni torbą od lapka. Fajnie było, trzymało do następnego dnia. Po 60mg bym stał się automatem do wody.
Z większą tolerancją po 60mg byłbyś w stanie zapierdalac na budowie caly dzień z całkiem dobrym wynikiem. Wtedy to już spid moim zdaniem.
[/quote]
Pierw by musiał taką tolerancję wyrobić sobie,bo jak go tak mocno trzepocze 3 mg, to co by było po 60 mg ?,według mnie nie źle by się to skończyło.Przypuszczam że dużego słonia uśpiło by 60 mg bez jebania :)
01 grudnia 2019BodTram pisze:01 grudnia 2019calonex pisze: @BladziuchnyStrach Jest się trzeźwy i ogarnięty ale jednak niewiele się pamięta. Spróbowałem 3mg i wyjebałem automat z wodą na uczelni torbą od lapka. Fajnie było, trzymało do następnego dnia. Po 60mg bym stał się automatem do wody.
[/quote]
Mam inne zdanie. Moim zdaniem, z doświadczenia, małe dawki klona usypiają, a większe dają kopa, że nawet możesz mieć mały problem z zaśnięciem po tym :)
Tak do 12mg klona czujesz zamulenie.
Ja dziś po zdjedzeniu ok. 30mg i posprzątałam cały mój salon, umyłam okna, podłogi i właśnie pije mocną kawę, do której zaraz dorzucę pewnie ok. 10mg pod język :))) Pójdę na fajkę i poodpisuję na maile.
Gdybyś komuś, kto wpieprza 3mg i go to robi, dała to 60 mg, to gwarantuje ci żeby go poskładało. Mógłby nawet dostać depresji układu oddechweo i byś zabiła człowieka.
Wyjdź kurwa w końcu z tej piaskownicy, w której bawisz się klonazepamem i wbij sobie do głowy, że igrasz z niebezpiecznym bardzo lekiem.
A ten Twój ostatni post powinien ci uświadomić, jakie siano ci to z głowy robi
Ps małe dawki mogą usypiać, ale po jakimś czasie stężenie klona robi się większe i klony aktywizują. Zależy od człowieka. Mogą równie dobrze aktywizować na 0.5 mg
01 grudnia 2019thermogrippp pisze: Ej, serio Ty chyba nie czaisz jak działają benzosy. Poza tym ty do takiej dawki musiałaś jakiś czas dochodzić po trochu.
Gdybyś komuś, kto wpieprza 3mg i go to robi, dała to 60 mg, to gwarantuje ci żeby go poskładało. Mógłby nawet dostać depresji układu oddechweo i byś zabiła człowieka.
Wyjdź kurwa w końcu z tej piaskownicy, w której bawisz się klonazepamem i wbij sobie do głowy, że igrasz z niebezpiecznym bardzo lekiem.
A ten Twój ostatni post powinien ci uświadomić, jakie siano ci to z głowy robi
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.