Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 2807 / 364 / 0
@Wrak czlowieka ggallin pisał ze wrzuca tabsy z kodami do zielonego tymbarka o to ci chodziło?
  • 2897 / 614 / 10
15 września 2020WrakCzlowieka pisze:
Jak z koda, po co pieprz jak można piperazyne kupić tanio.
Piperazynę? Nie chodziło Ci o piperynę?
Btw. zwykle jest lepiej wykorzystać cały surowiec, niż wyodrębnioną substancję, ponieważ inne związki w nim zawarte ze sobą współgrają. Nie wiem jak jest w przypadku grejprufta i pieprzu.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 153 / 12 / 0
Mango niby też ma podbijać zioło, a jak dla mnie chuja to daje. Obawiam się, że w tym przypadku może być podobnie.
  • 1229 / 180 / 0
No nie wiem panowie czy to mit. Dwa dni pod rząd ojebałem porządnego grejpfruta i pare soczków 50 % i 100% grejprut wypiłem i czuje żę dłużej i mocniej działa alpra, chyba że to pregaba tak mnie luzuje i prospołecznia
  • 2198 / 715 / 0
Nie mit, w ulotce macie. Zobaczcie metabolizm alpry, wplyw bergamotyny na enzymy, co to jest inhibitor i induktor. Tylko wy oczekujecie ze jeden gówno sok wam wzmocni razy 10.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1229 / 180 / 0
Dokładnie. Trzeba kupić dorodnego grejpruta w sklepie i zeżreć go ewentualnie te drogie soczki które mają 50 % albo 100% soku. Ale i tak najlepiej sam owoc. Ja teraz codziennie zjadam jednego dużego grejpruta
  • 2198 / 715 / 0
Idealnie to robic kilka dni, zmiany w enzymach mogą zająć trochę więcej niż 30 minut.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1229 / 180 / 0
A czy jak się zje więcej grepfutów to też mocniej poklepie alpra? Bo posmakowały mi one :korposzczur: choć kiedyś nienawidziłem tego owocu
  • 2198 / 715 / 0
Nie wiem czy jest jakis limit inhibicji enzymu i jak to policzyć. Ale testuj, próbuj. Do odważnych urwany film należy.
  • 1229 / 180 / 0
to dokupie wiecej grejpfuów teraz kupie i zobacze. Te soczki wyciskane są nie opłacalne bo są w chuj dorige i mają mało ml. Zwykły grejpfiut lepiej jeść. Kiedyś w życiu bym tego nie zrobił ale jak dowiedziałem się że podbija alpre to mi bardzo posmakował %-D
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.