19 marca 2020unoduomashine pisze: Czy jest to możliwe, że przez to, że ogólnie spożywam dość spore ilości alkoholu nie wiem 3-4 dni w tygodniu piłem to Alprox na mnie przez to nie działa?
Mam pytanie odnośnie Xanaxu SR, czy tabletki o przedłużonym działaniu nadadzą się do celów rekreacyjnych? Jest różnica od zwykłej alpry?
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
19 marca 2020Mordarg pisze:20 złotych za tabletkę ?? To nie jest normą w żadnym przypadku. Trafiłeś na kolesia który po prostu szuka frajerów. Benzo kupuję się na blistry i mało kto bawi się w sprzedaż na sztuki ale jeśli już to spotkałem się z Ceną 5zł za tabletkę 2mg klona/ alpry. I to jest wg mnie maxymalna kwota jaką można zapłacić za taką tabletkę jeśli jesteś naprawdę zdesperowany.19 marca 2020Zielona24 pisze: Po ile chodzi xan z dilerskiej ręki? Gościu wola 20 ziko za sztuke gdzie opakowanie 30 szt chodzi po 70 normalną ceną...
Ale z drugiej strony 70 za blister to jak masz wtyki tak normalnie za blister Alpry 2mg od stu do 150zł trzeba szykować lub w przypadku klona od 60 do 100 złotych. Nie kupuj na sztuki bo naprawde istnieją leki wyglądające jak xanax albo klon-krzyżak a nimi nie są. W przypadku blistra przynajmniej masz pewność co kupujesz...
20 marca 2020anonimowy18 pisze: Wziąłem na pierwszy raz 2mg, nie za dużo?
20 marca 2020anonimowy18 pisze: Wziąłem na pierwszy raz 2mg, nie za dużo?
p.s. zmiotło Cię z planszy?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.