Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 602 / 108 / 0
Oplaca się zmywać otoczke/rozgryzać przed zjedzeniem? Robi jakąś różnice? Chodzi mi o niebieskie tabsy 15mg

Prosze o scalenie
:tabletki:
  • 1174 / 222 / 23
@krzychv
Nieistotne, za to weź to sobie podjęzykowo to zadziała nawet 2x mocniej
  • 48 / 2 / 0
Czy midazolam nadaje się na wieczorny relaks czy od razu się po tym idzie spać?
  • 1533 / 196 / 0
zalezy od tolerki
  • 602 / 108 / 0
Jak nie masz duzej tolerki to uspi
:tabletki:
  • 1533 / 196 / 0
midasa miałem przyjemnośc jeśc dormicum 7,5 mg a potem kolejne 7,5mg w sumie nie wiem nawet czy mnie porobiło bo było to przed operacją a byłem w ciągu na alprze i alko.. ale może coś tam smyrnęło cięzko powiedziec
  • 357 / 47 / 0
Na mnie midazolam niespecjalnie działa, wyrzucenie pieniędzy w błoto, 10 sztuk po 15 nie działa. Może to za sprawka klonazepamu i alpry w miksie ale mniesze miłość tez brałem już na czysto i nic.
Zbyt duża tolerancja na benzo (?)
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 2534 / 597 / 0
A wiesz,że jedzony nie działa za dobrze nie? ;)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1174 / 222 / 23
Zostałem wezwany przez @Atropolamine żeby kierować ćpunów nowicjuszy przez drogę początkującego, aż do zostania benzowrakiem bez perspektyw na szczęśliwe życie. Powiadam wam, żebyście brali midasa podjęzykowo, bo to bardziej wydajna opcja i zwiększa wchłanialność około dwukrotnie. Wybaczam wam, więc idźcie i więcej nie marnujcie towaru
  • 4894 / 853 / 0
@Grzesiu11 ponoc IV pokazuje dopiero pazur. Ale nie zachecam. Jeśli się zdecydujesz to dopytaj jak to zrobić.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.