Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 914 / 0
Lorazepam w dawce 2 mg + kawa tez dziala bardzo dobrze.Wyjátkowo nie jestem dzis senny, chyba pozniej wyjde do ludzi.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5 / / 0
Hej, mam problem z bromem, którego biorę na lęki. Strasznie mnie usypia(często na zajęciach odlatuje na kilka sekund i ledwo jestem w stanie cokolwiek ogarniac na wykładach). Biorę codziennie 4,5 mg rano. Może jest to spowodowane jakimś skrzyżowaniem sie siły leków(biorę Ketrel 25mg około 2-3h po wzięciu bromka, 40 paroksetyny rano i amitryptyline 75 wieczorem)? Nie wspomnę już o tym, że czuje jego działanie tylko 3-4h(dlatego biorę kartel, żeby tolerancja na benzo tak szybko nie skoczyla), jest na to jakiś sposób np dzielenie dawek?
  • 12808 / 2490 / 0
Możesz spróbować brać połowę dawki, ale 2 x częściej.
Wiesz, że to się bierze tylko doraźnie? : )
  • 8103 / 914 / 0
Tak chwalicie ten bromazepam, ze az chicialbym sprobowac.Ale to slabsze od lorazepamu wiec pewnie nic bym nie poczul.
W wieku lat piętnastu
  • 591 / 144 / 0
[quote=UJebany post_id=2775974 time=1510772266 user_id=77138]
Tak chwalicie ten bromazepam, ze az chicialbym sprobowac.Ale to slabsze od lorazepamu wiec pewnie nic bym nie poczul.[quote]

Jakbyś trzasnął tak ze 4-6 tablet to byś poczuł.

Jak możesz napisz do mnie na privie, bo ja po tych zmianach nie widzę maili, żeby się kontaktować z innymi, to coś ci powiem.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12808 / 2490 / 0
Poczujesz - pewnie nie cały potencjał, ale na pewno kilka pierwszych dawek będzie przyjemnie. Bromazepam ma coś z Alpry, ale jest bardziej "milutkie".
  • 44 / 5 / 0
Coś w nim jest bo też tak odczuwam. Chce się zamknąć oczy, leżeć i być w stanie nie patrząc na zegarek. Rozleniwia ale jaaak. z tramam to dobre nody odcina na kilka sekund nie wiem jak dupe podniesc mam powidoki oporowe, polel a ty zostan kochany bo to przesada

ciągle jednak brakuje mi kobiety mam wrazenie ze lezy obok mnie w moim lozku jak cziluje
  • 30 / / 0
Jakie dawki polecacie? Ostatnio w wknd mixowałem broma z weedem i alkoholem (9mg chyba przez caly wieczór). Kolejne dni tez cos podjadalem ale w ilosciach 3-6mg. Teraz zastanawiam sie ile wziac w celach terapeutycznych (mam depresje). Mogła wyrobić się już tolerka? Zarzucilem 1.5mg kilka h temu ale nic nie zmienilo. Ile zaaplikować? 3mg?
Uwaga! Użytkownik tenvix44 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
Wal od 3 mg do 6 mg.
W wieku lat piętnastu
  • 30 / / 0
Lekarz zalecił 0.75 - 1.5. 6 to nie za duzo do terapeutycznego uzytku?
Uwaga! Użytkownik tenvix44 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.