Tak, rozbijam to na 2 dawki i jeśli chodzi o sen, nie ma możliwości abym spał więcej jak 4 h na dobę, pocą mi się ręce, mam lekkie objawy padaczkowe jak kładę się do łożka ( prawie niezauważalne) bol głowy, rozwolnienie, ale nie mam stanow lękowych. Wraca trzezwa ocena sytuacji, nawet jak jestem padnięty, nie usnę. Lelkie zawroty głowy i sporadyczne drżenie prawego oka ;)
W ogóle to miałem mały problem żeby z 1/4 2mg przejść na 0,5 mg. Wg mnie zupełnie inna substancja. Wiadomo tolerancja, ale jak jeszcze waliłem klony na sportowo i pierwszy raz wyłudziłem od internisty lata temu klony, to dał mi 0,5 i też miałem podobne wrażenie, że 4x0,5 to nie to samo co 2mg.
07 lutego 2018Klonik2mg pisze: Psychiatra powiedział mi, żebym nie zamieniał 0,5 Clonazepamu na Diazepam, bo to tak jakgdybym zamieniał piwo w wino.
07 lutego 2018NieZaczynaj pisze: Nie pierdol sie z 0,125mg tylko wskakuj na rolki.
Ja z dawki 0,5 będę schodził na dawkę zero, czy radziłbyś mi też przejść na 0,125 ?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.