Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 23 / / 0
Nie mam nic słabszego pod ręka . Jutro będę miał relanium. Ale podejrzewam że do jutra objawe odstawienie minął . Zosbaczymy . Pozdrawiam
  • 12686 / 2456 / 0
Na początek tylko i wyłącznie Relanium : )
  • 2951 / 248 / 0
Po rolkach bromek, potem nitra a na końcu dopiero klony.
  • 546 / 13 / 0
a nie chwyta Was sennosc po klonach? Ja popilem w weekend i w poniedzialek nwzialem 4 mg klona i 10 mg rolek- nie wiem- moze za szybko bo jeszcze mialem w sobie procenty ale ani kawa ani 2 redbulle nie pomogly i oczy same mi sie zamykaly
  • 334 / 43 / 0
Rolki działają zajebiście - tyle, że trzeba ojebać połowę paczki :/
clonazolamu próbowałem, jest moc ale i tak wole zwykły clonazepam. Lepiej mi się na nim działa.

1.clonazepam
2.lorafen
3.diazepam
4.alpry nie lubie

18 stycznia 2017rafi333 pisze:
a nie chwyta Was sennosc po klonach? Ja popilem w weekend i w poniedzialek nwzialem 4 mg klona i 10 mg rolek- nie wiem- moze za szybko bo jeszcze mialem w sobie procenty ale ani kawa ani 2 redbulle nie pomogly i oczy same mi sie zamykaly
Dziwi Cię taka dawka? Ja biorę 2mg clona w gorsze dni i ciut więcej to już byłaby przesada, jeszcze z alko? :*)
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 546 / 13 / 0
nie z alko tylko na kaca po alko :) 2 mg klona za duzo by mi nie daly chociaz faktycznie te dorzutki sa niepotrzebne ! Co do rolek wzialem kiedys na zejscie po alko 40 mg i zamiast mnie uśpić to pół nocy sie meczylem tak mnie napieprzały mięśnie- głównie łydki- nie wiem czy to efekt ich rozluznienia przez rolki
  • 33 / 1 / 0
Siema jak dorzuce klona popije pol piwkiem to podkreci mi to faze? Jaram hel I lola pale juz z 1h i am juz nodujaca banicje w huj

Zaakceptowałem tylko ze względu twojego bezpieczeństwa, nie za dużo chcesz namieszać? TL
  • 560 / 9 / 0
19 stycznia 2017cpalnik pisze:
Siema jak dorzuce klona popije pol piwkiem to podkreci mi to faze? Jaram hel I lola pale juz z 1h i am juz nodujaca banicje w huj

Zaakceptowałem tylko ze względu twojego bezpieczeństwa, nie za dużo chcesz namieszać? TL
Czemu nie jesteś oblatywaczem samolotów?
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12686 / 2456 / 0
18 stycznia 2017wy3bany pisze:
Rolki działają zajebiście - tyle, że trzeba ojebać połowę paczki :/
Z zerową tolerancją zupełnie wystarcza (przynajmniej mi wystarczyło) 5mg relanium.
  • 519 / 47 / 0
Jak wyżej.Mnie kiedyś też zajebiście relaksowało 5 mg.Lepiej wtedy działało niż teraz 2 mg klona.A rolki w strzałach to dopiero wymiatają.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.