Alprazolamu szkoda na ćpanie :-) Moim zdaniem jest to chanel N°5 wśród benzodiazepin.
Dla mnie alpra to channel N°1. Nie ma nic lepszego. Klonazepam jest doby na lęki, ale zupełnie nie daje mi fazy i dlatego jakoś go nie lubię. Klonazolam upierdala dobrze, ale jednak dla nie ma tego czegoś i ma większy potencjał do zrobienia czegoś głupiego.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Ale fakt. Zaraz po niej jak Kolega wyżej napisał - jest najlepsza.
Jednak co do klona się nie zgodzę. Uważam jednak, że wymaga większych dawek niż alpra.
Nie zastanawiaj się tylko kupuj, to tylko 26 złociszy.Nawet jak będzie chujowa alpra ( w co wątpię ) to nie stracisz dużo kasy.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Dobre było jak mu powiedziałem, że mam rozpuszczone w wódce to powiedział 1-2 ml do antybiotyku ok, ale co to nie zapytał a jest to klonazolam
Alpra i tak w chuj lepsza na stres. Klon poza wrzuceniem czasem tak o dla podkrętki fazy poleci dopiero po alprze.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
06 października 2018UJebany pisze: @simer44
Nie zastanawiaj się tylko kupuj, to tylko 26 złociszy.Nawet jak będzie chujowa alpra ( w co wątpię ) to nie stracisz dużo kasy.
Powód: zmieniono z nazwy handlowej na łatwiejszą do wyszukania
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!