Alprazolamu szkoda na ćpanie :-) Moim zdaniem jest to chanel N°5 wśród benzodiazepin.
Dla mnie alpra to channel N°1. Nie ma nic lepszego. Klonazepam jest doby na lęki, ale zupełnie nie daje mi fazy i dlatego jakoś go nie lubię. Klonazolam upierdala dobrze, ale jednak dla nie ma tego czegoś i ma większy potencjał do zrobienia czegoś głupiego.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Ale fakt. Zaraz po niej jak Kolega wyżej napisał - jest najlepsza.
Jednak co do klona się nie zgodzę. Uważam jednak, że wymaga większych dawek niż alpra.
Nie zastanawiaj się tylko kupuj, to tylko 26 złociszy.Nawet jak będzie chujowa alpra ( w co wątpię ) to nie stracisz dużo kasy.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Dobre było jak mu powiedziałem, że mam rozpuszczone w wódce to powiedział 1-2 ml do antybiotyku ok, ale co to nie zapytał a jest to klonazolam
Alpra i tak w chuj lepsza na stres. Klon poza wrzuceniem czasem tak o dla podkrętki fazy poleci dopiero po alprze.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
06 października 2018UJebany pisze: @simer44
Nie zastanawiaj się tylko kupuj, to tylko 26 złociszy.Nawet jak będzie chujowa alpra ( w co wątpię ) to nie stracisz dużo kasy.
Powód: zmieniono z nazwy handlowej na łatwiejszą do wyszukania
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.