Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1344 / 219 / 0
To co napisałem wynika z własnego doświadczenia, nigdy nie odkleiłem się po alprazolamie branym solo, zresztą po popijanym piwem również. A przy większej tolerancji nie miałem z nim problemów także po wódce. Poza tym pisałem to facetowi który swoje w życiu wziął i wypił a nie komuś świeżemu.
Oczywiście że mieszanie benzo z alkoholem może być niebezpieczne i generalnie lepiej jest tego nie robić. Ryzyko z tym związane też opisałem a kolega zrobi co zechce.
  • 159 / 57 / 2
Ja natomiast kiedyś bez tolerki zjadłem 3mg alpry + 0.5 wiśniowej i nic nie poczułem xD a dzisiaj po 6 miesiacach ciagu na klonach, alprach diazepamach i innych wynalazkach w dawkach dość dużych i jakimś tygodniu przerwy od benzo zarzuciłem 2mg alpry... i podziałało przeciwlękowo. dziwny mam ten organizm %-D ale zdecydowanie nie wracam do tego gówna.
w późniejszym czasie już z tolerka zarzucilem 8mg alpry i wleciało nawet nie pamietam ile alkoholu, ale dość dużo i byłem tylko lekko wstawiony XD
11:39 Ricsson [257]: w ogole
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak marihuana wpływa na słuchanie muzyki?

Bardziej wyraziste brzmienie, wyostrzona jakość słuchania, głębia i do tego metafizyczne doznania. Konopie indyjskie i muzyka zdają się tworzyć świetne połączenie. Dlaczego tak jest?

Badania nad psylocybiną – co już wiemy, a co jeszcze musimy odkryć?

Psylocybina to substancja psychoaktywna występująca naturalnie w niektórych gatunkach grzybów, nazywanych potocznie „grzybami halucynogennymi”. Jej właściwości psychoaktywne są znane ludzkości od setek, a może i tysięcy lat, jednak dopiero od niedawna nauka intensywnie zajmuje się badaniem jej potencjalnych zastosowań terapeutycznych. Co już wiemy na temat psylocybiny, a jakie kwestie pozostają jeszcze do odkrycia?

Akcja CBŚP i czeskiej policji: rozbicie międzynarodowej grupy przestępczej

Policjanci Zarządu w Krakowie CBŚP we współpracy z czeskimi organami ścigania rozbili międzynarodową grupę przestępczą zajmującą się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Zatrzymano 16 osób oraz zabezpieczono ponad 12 kg różnego rodzaju narkotyków. Działania te są częścią szerszego śledztwa dotyczącego przemytu substancji psychotropowych w Europie, które nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gliwicach.