Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1343 / 18 / 0
Sorry, tamtego posta pisalem pod wplywem 3-m,c.

Mija dzia 3 tyg absencja od alpry, z tym ze to nie byly ciagi i tykalem rosza.
Jutro 0,125*2mg i zobaczymy, czy mozna to brac na uczelnie. Jezeli nie to noody beda na zajeciach.
A moze lepiej alpre? Tyle ze jak zaszaleje z 0,5 to dojjem 0,5-1,0 na 85%.

Co wiec polecacie?
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 410 / 18 / 0
ile trzeba wziąć czeskiego xanaxu żeby poczuc działanie, wiem ze wiecej niz polskiego, jaki jest przelicznik ? :)))

09 sty 2014, 18:19

Mam pytanko wrzyjąłem 4 mg xanaxx i czuje duze uspokojenie, luz, spokoj ale chcialem zaoytac ile brac zeby wystapily jakies halucynacje jak na przyklad po zolpidemie? Czy haluny wystepuja po xnaaxie? aha i jaka dawka jest bezpieczna na raz? Dodam ze mam czeski ksanaks podobo ten słabszy :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :blush:

Scalono - Belial
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 11 / 0
Nie pisz posta pod postem, tylko edytuj... Nie mam siły tego scalać na tym nowym layoucie...
Xanax to alprazolam, nie ma słabszego i mocniejszego, tylko są różne dawki w jednej tabletce. Nie wiem co chcesz przeliczać, jeśli wziąłeś 4mg to właśnie tyle alpry przyjąłeś. Halunów się nie spodziewaj... Jeśli jednak po zejściu będziesz sobie przypominał jakieś groteskowe zjawiska, to wiedz, że nie były to haluny, tylko rzeczywiście odpierdalałeś jakieś dziwne rzeczy :-P
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 410 / 18 / 0
Przepraszam ale nie wiem i nigdzie tego na necie nie ma ale ile moge wziąc xanaxu bezpiecznie żeby ie umrzeć? Nrałem 4,25 wczoraj i było wszystko ok tylko długo spałem ale to przez to że wcześniej w doby krótko spałem ? :listen: :-) :-) :-)
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 538 / 6 / 0
0,5mg zomirenu działa na mnie mocniej niż 1mg alpragenu. Oni na tym alpragenie robią ludzi w huja. Jest napisane, że tabletka zawiera 1mg a pewnie jest o dużo mniej.I jeszcze do tego ta cena :motz:
ile moge wziąc xanaxu bezpiecznie żeby ie umrzeć?
Spokojnie możesz zjeść całą pake xanaxu tylko potem film ci się urwie Ale nie mieszaj np. z alkoholem
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 5299 / 104 / 0
Ja bym się bardziej zastanowił czy w ogóle jeść ten Xanax. To się kończy tak, że później się za tym Xanaxem lata, a jak nie ma to kurwica. Błędne koło w kształcie tabsy (no ok, xanaxy z tego co nie pamiętam chyba nie są okrągłe). Odradzam benzo bo dobrze wiem jak wygląda ciśnienie, które szybko się nie kończy. Aż boję się pomyśleć co mają we głowach ludzie ostro wjebani co muszą żreć benzosy garściami. WRRR

"mnie to nie będzie dotyczyło" - jeśli tak myślisz, pacz na pierwszą linijkę podpisu pt.: "mhm, na chuju do raju :nuts:"
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1343 / 18 / 0
E tam, mnie to na tyl nie dotyczy, ze jestem na dawkach 0,5-1mg.
Jak w kofeine jestem wszch i wobec mocno wjebany (zreszta na swoje wlasne zyczenie i nie spieszy mi sie z zakonczeniem uzaleznienia), tak cytujac byla "reka nie idzie mi do plecaka po afobam".
kurwice - tak, wczoraj dostawalem, ale raczej dlatego, ze na chwile obecna mam z 15 spraw na ktore z gory sralem i przecpywalem ich wykonanie (zlozyf kompa, wyslac gitare, odebrac procka od kumpla). Bo o 22 tego robic nie bede.
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 98 / / 0
Alprazolam to bardzo bardzo przyjemne benzo, dobrze dziala na leki oraz fajniy luz daje.Swiat jest taki przyjemny.Dawka to 0,5 mg.
  • 158 / 2 / 0
Mam recke na 0,5 afobamu 30 szt
sprzedadzą mi w aptece xanax jako zamiennik (oczywiście ta sama dawka, substancja i szt)?

Sami wiecie że jest duża róznica przy tych alprazolamach.
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
luminal_100
  • / / 0
Powinni sprzedać choć u mnie w mieście mam 1aptekę w której na leki psychotropowe nie dają zamiennikow tylko to co jest napisanie na recepcie pytałem why? To mówili że to kierownik apteki wydał takie zarządzenie
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.