Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 4964 / 870 / 0
Może dlatego że benzodiazepiny nie są do ćpania?
  • 39 / 12 / 0
Jak brałem za pierwszym razem 2mg to byłem zajebiście naćpany
  • 4964 / 870 / 0
No i tu się pojawia magiczne słowo "pierwszy raz".

To tak jak ze wszystkim pierwsze alko, zioło, feta, mefedron, xtc itd

Zawsze pierwszy raz jest niesamowity bo nie wiesz jaka będziesz miał faze i masz dziewicze receptory. Później człowiek dąży do tego by osiągnąć to ponownie, ale to się nie udaje zazwyczaj bo już wiesz mniej więcej czego się spodziewać.

A co do benzodiazepin, no to one nie są do ćpania. Poszukaj czegoś innego. A benzo zastosuj gdy będą Ci potrzebne, czyli gdy będziesz miał lęki, albo będziesz leciał druga dobę na stimach a chciałbyś iść spać itd
  • 66 / 5 / 0
Czy zauważyliście kiedyś jakąś dużą różnicę w działaniu alprazolamu w różnych specyfikach?
Np czy zomiren działa gorzej niż afobam?
  • 39 / 12 / 0
Ta sama substancja czynna w każdym leku i żaden o opóźnionym działaniu (oprócz xanaxu), więc nie.
  • 218 / 69 / 0
Słoiczek alproxu 1mg naraz. Lekko się zataczam, a snu brak ( 2 noce bezsenne?). Prosto z apteki. Alpra jednak nie dla mnie…

scalono - detronizator

Bump. Nie mogę edytować. Nie naodpierdalałam, brak blackoutu (jeśli nie licząc spanka). Fajny anksjolityk, ale rekreacji w tym (dla mnie) zero. Nie, żeby rekreacja=odpierdalanie, ale przynajmniej pozwoliło na chwilę zapomnieć o skręcie.
lol [*]
  • 302 / 36 / 0
Od mojego psychiatry dostałem alpre doraźnie, w stresowych sytuacjach. Zapytałem z ciekawości jaki jest MAX intensywności/częstości zażywania aby nie mieć żadnych objawów odstawiennych. Odpowiedź była, że maximum to co drugi dzień. Czysto teoretycznie bo nie planuje, pomijając kwestie silnej woli itp. dajmy na to, że ktoś pół roku/rok leci sobie alpre 1mg, 1 dzień ON 1 dzień OFF. Po takim pół roku stosowania jest w stanie realnie uniknąć objawów odstawiennych? Biorąc pod uwagę, że faktycznie wykluczymy przejście na codzienne używanie.
  • 4964 / 870 / 0
@Saguaro99 a jaką dawkę Ci wypisał? Zapytałeś o dawkę?
  • 302 / 36 / 0
Tabletki 0,5 mg, mogę zwiększyć do 1 mg.
  • 4964 / 870 / 0
1mg zakładając okres półtrwania alprazolamu 11-15h. Nie chce mnie się liczyć ale łatwo stwierdzić że można się uzależnić fizycznie gdyż nie zostanie wyeliminowany całkowicie z organizmu biorąc co drugi dzień. Też czułem się bezkarnie biorąc dwa razy w tygodniu klonazepam 2-4mg, może efekty fizycznego uzależnienia nie były widoczne ale w 3-4 dniu bez klona już organizm się domagał tego leku. Lekarz później stwierdzil że takie dawki klonazepamu 2-4mg 2 razy w tygodniu mogą uzależniać fizycznie.

Wygląda to podobnie w twoim przypadku. Na pewnie nie będziesz cierpieć fizycznie tak jakbys bral 3x dziennie 1mg jednak jak wspomniałem według mnie ciągle jakas niewielka dawka alpry będzie w krwiobiegu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.