Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1052 / 77 / 0
czy jest mozliwe ze tolerancja po jakims mikro ciagu sprzed ponad 2 miechow utrzymuje sie do dzis?
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1188 / 5 / 0
Tolerancję ciężko zbić, nawet po długiej przerwie szybko wzrasta z powrotem. Ja już doszłam do dawki 1,5 mg, a tak niedawno siedziałam na 0,5 mg, trochę nie dobrze. :(
  • 460 / 3 / 0
Jak jest zbyt duża (czyt. brałeś duże dawki) to 2 miesiące to mało by zbić tolerancję.
Ile nie miał byś hajsu, ile nie miał byś rzeczy,
możesz szczęścia nie zaznać, temu nikt nie zaprzeczy.
.
  • 1052 / 77 / 0
Wlasnie nie, bralem 0,5-1mg dziennie przez moze tydzien tak glupio rekreacyjnie i bez potrzeby, a jak 2 miesiace pozniej liczylem, ze pomoze mi, kiedy byla serio potrzebna (NO NO, NIE ZE LUBIE BENZO, PO PROSTU SYTUACJA MNEI ZMUSILA), to nawet 1mg nie wystarczyl. Teraz to juz po sprawie, ale dziwi mnie ten szatanski mechanizm dzialania. Ogolnia alpra zdradziecka suka, nie czujesz niby dzialania, ale jakos tak jak ja juz zjesz wszystko sie dzieje latwiej i przyjemniej i to wszystko posrod poczucia trzezwosci, co tworzy obraz alprazolamu jako czegos nieszkodliwego. Nie bylo mi dane poznac najmroczniejszej strony alpry typu skrety, czy mega odpierdalanie, ale z perspektywy czasu wyczuwam potencjal.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1343 / 18 / 0
Krolik1993 pisze:
Tolerancję ciężko zbić, nawet po długiej przerwie szybko wzrasta z powrotem. Ja już doszłam do dawki 1,5 mg, a tak niedawno siedziałam na 0,5 mg, trochę nie dobrze. :(
koooooorwa, w takim szybkim tempie do 1,5? nie dziwie sie, czemu lekarze nie chca przepisywac alpry, ja 0,5 z 3,75 arypiprazolu i paroma fajkami i juz sie czułem pobudzony 24h/dobe, ze nawet tera nie chce mi sie spac. I sam sie boje uzaleznienia, ze wczoraj 0,5, przedwczoraj 0,5 a dzis impreza i nalezy jakos sie bawic, wiec co - znowu 0,5?
Krolik, przystopuj. Dosc mocno, bo no offence, ale poszedłbym do tego Twojego lekarza zeby Ci dupe uratowac od uzaleznienia.
Serio - dzis 3 raz kupiłem fajki, wypaliłem z 5 i nie cisnie mnie reka, zeby sobie wyjsc zapalic jeszcze jednego - kupiłem w teorii bo nieco sie nasepiłem ostatnio i chciałem znajomych poczestowac na imprezie zeby od tak było, ze jak sie "zapożyczam" to "oddaje".
I dzieki temu nie uzaleznilem sie od ani jednej mocniejszej uzywki. Pale kiedy jest impreza i mam ochote (teraz np. nie), pije tez kiedy mi sie zachce (do harrego pottera dzis tylko 2 piwka i nieco drinków), mam nadzieje ze z alpra nie przesadze, bo sie konczyc zaczyna :/
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2013 przez tramadolol, łącznie zmieniany 1 raz.
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 1188 / 5 / 0
Wiem, że źle zrobiłam, ale to było jednorazowe. Raz na jakiś czas chcę zostać przy braniu 0,5-1 mg. Nie biorę często, może około raz na tydzień. ;)
  • 1358 / 23 / 0
0,5-1 mg jak najbardziej okej, a nad tolerancją na benzo trzeba planować długoterminowo, bo prawdopodobnie będziemy je brać przez dłuuuugie lata ;) Jakoś udało mi się przez 3 lata przeskoczyć dopiero niedawno z 0,5-1 mg klona na 2 mg, ale teraz znowu te 2 mg mnie aż tak nie robią, a minęło zaledwie kilka miesięcy. Króliczku, uwierz, że uzależnienie od kody i ciśnienie na nią to nic w porównaniu z uzależnieniem od benzo - spytaj się klonisty albo Nona. Przy wjebaniu w benzo bez większych problemów można wytrzymać kilka tygodni/miesięcy bez kody/pst, ale alpra czy klony potrafią wyniszczyć człowieka fizycznie i psychicznie, uważaj na siebie :(
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 596 / 1 / 0
Jaka idealna dawka alpry na pierwszy raz na maksymalne uwalenie ? 4mg ?
  • 1188 / 5 / 0
Everett, zdaję sobie z tego sprawę i uważam, alprazolam biorę leczniczo. ;)

Tilan, ja bym na Twoim miejscu wzięła 2 mg. ;)
  • 1343 / 18 / 0
nie no, jak na tydz. to jeszcze ok.
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.