Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 348 / 4 / 0
Stówa za "wizytę", a nie zawsze to muszą być klony, nie ? ;-)
  • 983 / 16 / 0
Nom, u mnie też około tego, 120 za pełne zaufanie.
Klony i zawsze 4 słoiki afobamu, inne leki (nie jakieś tramale czy dhc ;) ) też bez problemu.
  • 348 / 4 / 0
Ja płace znacznie mniej, ale nigdy nie dostaje na "P", więc płace te 9 zł za klony itp.
  • 1743 / 26 / 0
9 ziko za klony :rolleyes: Ja też dostaje z X, a nie P i płace 5,88zł ;)
  • 413 / 4 / 0
...bez pardonu legalnymi dilerami ;-)
No ja swojego własnie nazywam- psycho dilo,ale w zasadzie chłop jest w porządku,moge do tego pogadac pół godzinki,wyżalic sie co leży na wątrobie i skonsultowac sie farmakologicznie :diabolic:
A co do ceny to normalka w samej wawie buli sie 150 ,ja mieszam niedaleczko ,i 5 dych taniej.
A wybiera moge co chce.ale za dużo nie chce. :finger:
No i najwazniejsze ;wszystko co refundowane pisze na P!!
Siste, viator!
  • 886 / 9 / 0
vool pisze:
Zgadzam sie %-D
Ale stówa to za dużo ;-)
Przepraszam, a od czego on jest? Od wypisywania recept. Dobry magik nie marudzi tylko wypisuje jeśli jest inaczej to sie kończy współpracę.
Ostatnio zmieniony 12 września 2010 przez tinos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 348 / 4 / 0
nutella-cole pisze:
9 ziko za klony :rolleyes: Ja też dostaje z X, a nie P i płace 5,88zł ;)
Pomyliło mi się, 5,88 za klony of course ^_^
  • 509 / 3 / 0
tinos pisze:
vool pisze:
Zgadzam sie %-D
Ale stówa to za dużo ;-)
Przepraszam, a od czego on jest? Od wypisywania recept. Dobry magik nie marudzi tylko wypisuje jeśli jest inaczej to sie kończy współpracę.
Zależy.
Prywatny powinien spełniać każde życzenie klienta, natomiast NFZ'owski przyjmuje nie klientów, a pacjentów, ma nad sobą Fundusz - któremu może się nie podobać pudełko klonów, Alpry i Stilnox co trzy dni - no i jego zaufanie rzeczywiście kosztuje, i nie ma w tym nic złego.
  • 1743 / 26 / 0
Ja raz wydałem 50zł za wizyte u neurologa i RECEPTE na Magnez + B6 :cheesy:
Jeszcze mi jasnowidz powiedział, że się uzależnię, dlatego nie przepisze mi Afobamu - to było jakoś 2004/05 %-D
  • 1033 / 7 / 0
No cóż. Niektórzy prywaciarze mogą okazać się służbistami. :( Marzy mi się całkowita likwidacja recept na zasadzie:
Idę do apteki, mówie co chcę i to dostaję płacąc pełną cenę. W przypadku, gdy lekarz mi to przepisze, również dostaję pudełko klona czy innego lorazepamu i płacę cenę leku - refundacja. ;]
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.