Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 734 / 6 / 0
porowna ktos dzialanie alpry do lorka? chodzi o to ze ja sam duzej roznicy nie czuje, czyli max odprezenie podobny czas dzialania, no i wcale po lorku nie trzeba isc spac, mozna gdzies wyjsc i jest spoko luz :) przepijam piwami i jest jeszcze lepiej, jak sie to robi odpowiednio to zadnych amnezji jak z kazda benzo, trzeba byc tylko rozssadny w dawkowaniu
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 25 / 0
Alpra - krótki czas trwania, mała amnezyjność, działa trochę przeciwdepresyjnie, działa prospołecznie, bardzo hujowy detoks z tego badziewia.

Lora - trochę dłuższy, al też krótki czas trwania, wielka amnezyjność, działanie prospołeczne podobne do ujebanego filmu po alko, dziury w bani, detoks także hujowy.

tyle z mojego punktu widzenia ;-)
Non omnis moriar.
  • 734 / 6 / 0
hmm u mnie wyglada to tak afo + alko prawie = lorek + alko... ogolnie zauwazylem ze nie mam tak ze nie pamietam co robilem wczoraj a jak dam kogmu s bez tolerki to tak jest , oglnie niedopuszczam do tego zeby nie pamietac co robilem, np jak mam rozjebac jakiemus typowi fure to bede skakal mu po dachu w bialy dzien ale wiem co robie i pozniej to pamietam, bo teraz niedopuszczam do sytuacji zebym niewiedzial co sie ze mna dzialo.
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 207 / 1 / 0
duldidaj, moja druga połówka będzie miała jutro wycinany wyrostek - jak ją z samego rana poinformowałem, że dostanie wenflon i morfina wpłynie w jej krwiobieg to pozostawiła to bez komentarza. %-D I nie wiem, czy już aż tak zabrnąłem, że wszędzie widzę okazję do naćpania, czy zwyczajnie szukam wszędzie pozytywów (taaa, na pewno :D).

Dzisiaj właśnie byłem u rodzinnego, który ma strasznie wysokie mniemanie o sobie i nie lubiłem do niego chodzić, a tu mile zaskoczenie. Wytłumaczył mi na czym polega gastroskopia no i bez problemu przepisał Zomiren 1mg i dialog:
*już dostałem skierowanie i receptę na zgago podobne rzeczy*
-aaa, i Zomiren jedyneczki
- a, bo pan jest uzależniony od tego zomirenu (bo zerknął wcześniej na kartę pacjetna)
- niee, po prostu w nagłych wypadkach biorę
i dalej tylko, czy jestem pod kontrolą psychiatry itp.
Mam tylko donieść kartę leku od psychiatry, z czym już może być problem, ale postaram się to załatwić.

Jedna z przyjemniejszych wizyt - wystarczy z kulturą i uśmiechem oraz nie wyglądać jak ostatni śmieć, a wtedy Bracia i Siostry - nie ma chuja, żeby Wam nie przepisali.

A i zauważyłem jeszcze jedną rzecz przy wykupywaniu Zomirenu w aptece - farmaceutka nie skorzystała z czytnika kodu kreskowego, tylko położyła na kupkę innych recept. Jakbym ją skubnął, to dałoby radę wykupić jeszcze raz?

A tymczasem kolejny 1mg z dwoma piwkami...

I tak przy okazji - jutro z rana chcę iść na badania laboratoryjne:
- morflogia 26 param.
- AspAT / AlAT
Mogę przed tym zarzucić Alprę, czy może to wpłynąć na wyniki badań?
Ostatnio zmieniony 25 marca 2013 przez enjoythetrip, łącznie zmieniany 3 razy.
if you can't sleep at night it's because you're awake in someone else's dream
  • 1743 / 25 / 0
Alprazolam jak inne benzo nie jest hepatoksyczny, ale alkohol(piwka) można sobie darować.
Non omnis moriar.
  • 207 / 1 / 0
Wiem, wiem. Nie za bardzo lubię mixować benzo z czymkolwiek, jednak potrzebowałem szybkiego pójścia spać. Normalnie potrzebowałbym z 4-5mg, a to dla mnie większa wartość niz dwa tanie piwka + 1mg alpry. W końcu alkohol kupie wszędzie bez problemu, a lekarz, mimo, że okej, nie wystawi mi raczej recki co tydzień na alprazolam, czy inne benzo. :)
if you can't sleep at night it's because you're awake in someone else's dream
  • 240 / 4 / 0
jak ją z samego rana poinformowałem, że dostanie wenflon i morfina

Raczej fentanyl + ketamina, jesli znieczulenie ogolne... a na ból pozabiegowy dają ketonal... no, ale po ketamine z fentkiem też jest jazda ;d
  • 1049 / 10 / 0
^A mi kilka razy bez recepty sprzedano. Znajdz odpowiednia apteke.
  • 734 / 6 / 0
ta znajdz apteke a na chuj mam latac po calym miescie jak ide do lekarza i wypisuje mi 6 paczek, czas to pieniadz nie bede jak dziecko biegal po aptekach i prosil, czarny rynek zgadza sie u mnie biora klona nawet za 10 czy 15 zl tego 2mg czyli jak masz paczke to sobie przelicz ile mozna zrobic na paczce pewnie na osmiu paczkach z 1000 zl hurtem np tabsa po 5 zl skoro eti stoi za 20 a jest kilka krotnie slabszy
  • 240 / 4 / 0
Czyli ten etizolam na pewnym sklepie rc ("Etizolam Pills 1mg") to 20zł to cena za tabletkę? Eeee chyba coś się komuś lekko popierdoliło. zKtoś to w ogóle kupuje? Skoro mogę dostać paczkę zomirenu który jest mocniejszy za kilkadziesiąt zł...
Zablokowany
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.