raz na miecha mam lekarza na 3op alproxu i 3op klonow.
Pierwsze op. alpry i pierwsze klonow wierdalam przez tydzien - poltora po ile sie da (min. po 3-4 tab/ az do 10 na raz).
Nastepnie jak juz otwieram 2-gie paczki, to jem juz po 2 - 3 tabl max.
Ostatnie paki, czyli trzecie jak juz otorze to znaczy ze czaas zaczac od 2 tabsow i gdy zostaje po 20 to juz jesmy po 1 przez 7 - 10 dni.
potem juz tak odstawiam po 3/4 tab przez pkilka dni, 0,5 tab i 0,25.
Skreta zero.
FuckFriendz pisze:Ja z klonami i alpra znam sie ponad rok i zaawsze mam ten sam schemat.
raz na miecha mam lekarza na 3op alproxu i 3op klonow.
Pierwsze op. alpry i pierwsze klonow wierdalam przez tydzien - poltora po ile sie da (min. po 3-4 tab/ az do 10 na raz).
Nastepnie jak juz otwieram 2-gie paczki, to jem juz po 2 - 3 tabl max.
Ostatnie paki, czyli trzecie jak juz otorze to znaczy ze czaas zaczac od 2 tabsow i gdy zostaje po 20 to juz jesmy po 1 przez 7 - 10 dni.
potem juz tak odstawiam po 3/4 tab przez pkilka dni, 0,5 tab i 0,25.
Skreta zero.
Podsumowując marnotractwo i nabijanie sobie tolerancji w jednym.
Reszty minusów takiego łykania nawet nie chce mi się pisać no ale każdy robi co uważa za słuszne przecież hehe
Tak 0,5mg na 40min przed paleniem i jest si :-)
Schizool pisze:Ja zupełnie nie odczuwam działania benzo na mj. Próbowałem klona 2mg a za drugim razem dwie alpry i za każdym razem to trawiasta faza dominowała. Doszło nawet do tego, że zwykle alprę brałem na koniec przygody z mj żeby usnąć, a tu spałem tylko 40 minut :(
boberator pisze:nigdy nie próbowałem benzo przed MJ, to może być pomocne... tyczy się to chyba nie tylko alpry, tylko ogólnie benzodiazepin?
Klon hmmm jest nieco inny więc nie wypowiadam się i wolałbym nie ryzykować :)
Pozdro
Dopisek: Najlepiej z 40 minut przed paleniem oczywiście żeby już zaskoczyło bo palenie zaskoczy od razu ;p
samuraxo pisze:Ale czy masz nerwice lękową? Bo to było kierowane do tej grupy osób. Osoba z tym schorzeniem po zapaleniu może mieć mega krzywe jazdy i lęki. Dlatego bierze się alpre i dopiero pali zielsko.
samuraxo pisze:Bez dużej tolerki najlepiej 0,5-1mg alpry lub 6-12mg bromazepamu
Klon hmmm jest nieco inny więc nie wypowiadam się i wolałbym nie ryzykować :)
Pozdro
Dopisek: Najlepiej z 40 minut przed paleniem oczywiście żeby już zaskoczyło bo palenie zaskoczy od razu ;p
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.