Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 154 / 1 / 0
Ja z klonami i alpra znam sie ponad rok i zaawsze mam ten sam schemat.
raz na miecha mam lekarza na 3op alproxu i 3op klonow.
Pierwsze op. alpry i pierwsze klonow wierdalam przez tydzien - poltora po ile sie da (min. po 3-4 tab/ az do 10 na raz).
Nastepnie jak juz otwieram 2-gie paczki, to jem juz po 2 - 3 tabl max.
Ostatnie paki, czyli trzecie jak juz otorze to znaczy ze czaas zaczac od 2 tabsow i gdy zostaje po 20 to juz jesmy po 1 przez 7 - 10 dni.
potem juz tak odstawiam po 3/4 tab przez pkilka dni, 0,5 tab i 0,25.

Skreta zero.
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 373 / 3 / 0
FuckFriendz pisze:
Ja z klonami i alpra znam sie ponad rok i zaawsze mam ten sam schemat.
raz na miecha mam lekarza na 3op alproxu i 3op klonow.
Pierwsze op. alpry i pierwsze klonow wierdalam przez tydzien - poltora po ile sie da (min. po 3-4 tab/ az do 10 na raz).
Nastepnie jak juz otwieram 2-gie paczki, to jem juz po 2 - 3 tabl max.
Ostatnie paki, czyli trzecie jak juz otorze to znaczy ze czaas zaczac od 2 tabsow i gdy zostaje po 20 to juz jesmy po 1 przez 7 - 10 dni.
potem juz tak odstawiam po 3/4 tab przez pkilka dni, 0,5 tab i 0,25.

Skreta zero.

Podsumowując marnotractwo i nabijanie sobie tolerancji w jednym.
Reszty minusów takiego łykania nawet nie chce mi się pisać no ale każdy robi co uważa za słuszne przecież hehe
  • 199 / 2 / 0
A jak alpra i inne benzo na was działa z MJ ? Bo zaówarzyłem , że strasznie spłyca i skróca jej działanie . Po 30 min po upaleniu zostawał tylko leciutki chill .. Nie pamiętam już jak kiedyś działało jak paliłem na alprze ale po klonach to nawet mocniejsza faza była ..
  • 1743 / 26 / 0
Alpra jest dobra do ziółka, szczególnie dla osób z nerwicą co mają krzywe fazy po jaraniu.
Tak 0,5mg na 40min przed paleniem i jest si :-)
Non omnis moriar.
  • 476 / 4 / 0
Ja zupełnie nie odczuwam działania benzo na mj. Próbowałem klona 2mg a za drugim razem dwie alpry i za każdym razem to trawiasta faza dominowała. Doszło nawet do tego, że zwykle alprę brałem na koniec przygody z mj żeby usnąć, a tu spałem tylko 40 minut :(
  • 373 / 3 / 0
Schizool pisze:
Ja zupełnie nie odczuwam działania benzo na mj. Próbowałem klona 2mg a za drugim razem dwie alpry i za każdym razem to trawiasta faza dominowała. Doszło nawet do tego, że zwykle alprę brałem na koniec przygody z mj żeby usnąć, a tu spałem tylko 40 minut :(
Ale czy masz nerwice lękową? Bo to było kierowane do tej grupy osób. Osoba z tym schorzeniem po zapaleniu może mieć mega krzywe jazdy i lęki. Dlatego bierze się alpre i dopiero pali zielsko.
  • 451 / 2 / 0
nigdy nie próbowałem benzo przed MJ, to może być pomocne... tyczy się to chyba nie tylko alpry, tylko ogólnie benzodiazepin?
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 373 / 3 / 0
boberator pisze:
nigdy nie próbowałem benzo przed MJ, to może być pomocne... tyczy się to chyba nie tylko alpry, tylko ogólnie benzodiazepin?
Bez dużej tolerki najlepiej 0,5-1mg alpry lub 6-12mg bromazepamu
Klon hmmm jest nieco inny więc nie wypowiadam się i wolałbym nie ryzykować :)
Pozdro

Dopisek: Najlepiej z 40 minut przed paleniem oczywiście żeby już zaskoczyło bo palenie zaskoczy od razu ;p
  • 476 / 4 / 0
samuraxo pisze:
Ale czy masz nerwice lękową? Bo to było kierowane do tej grupy osób. Osoba z tym schorzeniem po zapaleniu może mieć mega krzywe jazdy i lęki. Dlatego bierze się alpre i dopiero pali zielsko.
Stwierdzonej nie mam, ale to schorzenie u siebie podejrzewam. Nie mniej jednak dla mnie byłoby bez sensu palić mj mając przy tym jakieś lęki i paranoje. Lepiej sięgnąć po jakieś inne "ulepszacze" życia. No ale jeśli ktoś faktycznie chce palić i osiągnąć tą specyficzną fazę to proszę bardzo.
  • 451 / 2 / 0
samuraxo pisze:
Bez dużej tolerki najlepiej 0,5-1mg alpry lub 6-12mg bromazepamu
Klon hmmm jest nieco inny więc nie wypowiadam się i wolałbym nie ryzykować :)
Pozdro

Dopisek: Najlepiej z 40 minut przed paleniem oczywiście żeby już zaskoczyło bo palenie zaskoczy od razu ;p
Jem benzo już dłuższą chwilę, a tolerka nie podskoczyła nic a nic od miesięcy :nuts: no ale nie ma co narzekać :) o klonach za dużo słyszałem, żeby je jeść, bo wiem jak to mogłoby się skończyć. Generalnie ja mam kurewsko silną wolę - robi ze mną co chce %-D Kiedyś i tak spróbuje, na razie nie mam skąd - i dobrze. a jak alprę czy rolki biorę pod ozor, to już po paru minutach ją czuję ;)
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.