Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 124 / 6 / 0
Dobrze że się kończy. Ewentualnie sobie ogarne diazepam na zejście z opio, które planuje niedługo. Chyba bezpieczniejsza opcja niż alpra? Nie chciałbym z opio się wjebać w benzo...
  • 122 / 30 / 2
Jak wziąłem alpre pierwszy raz byłem wjebany w code (średnio 1000 do 1500 mg dziennie) ale praktycznie jej nie czułem. Ot czułem się normalnie i w formie. Jak wziąłem do tego 1mg alpry to był odjazd. Prawdziwa ekstaza. Alpra była polska legalnie od psychiatry. Niestety po drugim opakowaniu nie chciał dać więcej. Następne spotkanie dopiero po ponad 20 latach i już z opium. Było miło pierwsze kilkadziesiąt razy. Potem przerwa. Tym razem generyki z angielskiego czarnego rynku. I okazało się że nie trzymają dawek na opakowaniach - najlepszy był ksalol - ci co mieli możliwość prebadania stwierdzili że 1mg tabletki mają od1.1 do nawet 1.7. Fakt przetestowałem. Niektóre były mocniejse niż inne generyki 2.
We are such stuff as dreams are made on.
  • 1543 / 197 / 0
od kiedy jem alprazolam codziennie w różnych dawkach to w ogole nie kontroluje czasu .. mija dzien , tydzien , miesiące a ja mam wrażenie jakby to było wczoraj , wszystko tak płynie..
  • 4983 / 879 / 0
Płynie tak jak Ty, nie chciałbym być w twojej skorze kiedy nagle przyjdzie Ci odstawić alko i benzo.
  • 1543 / 197 / 0
bez kontaktu z psychiatrą i rozpiską leków lub ewentualnego detoxu nie odstawie juz tego a nie chce sobie zrobi krzywdy
  • 88 / 2 / 0
Hej. Dla wszystkich, którzy odstawiają lub chcą odstawić alpre. Ja bralam ok. 10 mg dziennie, postanowiłam w końcu się ogarnąć. Zeszłam do 8 mg dziennie i co tydzień zmniejszam o 0,25 mg. Owszem, taka odstawka będzie trwała długo, ale zapewniam, że szybkie, gwałtowne odstawianie jest wręcz niebezpieczne. Konsultowałam to z psychiatra i sma mi zalecił o 0,25 co tydzień.
  • 2039 / 336 / 0
29 grudnia 2021Brutalny pisze:
nie chce sobie zrobi krzywdy
Za późno raczej :/

Dodam, że alprazolam jest przereklamowany. Klon działa przyjemniej i w dodatku o wiele dłużej
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 494 / 134 / 0
@IamYourFather dodam, że klonazepam jest przereklamowany. Alpra działa wyraźniej i do tego milej.

Zdajesz sobie sprawę z tego, że odczucia co do danej substancji każdy osobnik ma subiektywne (eureka) i jeden woli fiata, drugi forda?
PW - pamiętaj o privnote.com
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai

w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
  • 3901 / 563 / 0
alpra fajna, klonazepam ssie
  • 4983 / 879 / 0
Jak widać jest tak jak kolega wyzej wspomniał, co osoba to opinia, jak dla mnie to klon jest o wiele lepszy.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.