Eso możesz tak zrobić ale napisz jak pierwszy raz się złamiesz i weźmiesz we wtorek, czwartek lub sobotę, niedzielę.
Oficjalnie potwierdzone to, o czym się tu mówi od dawna. Alprazolam abuse during methadone maintenance therapy - "Reportedly, alprazolam is also being used and abused by nonopiate-drug abusers, much as diazepam was abused prior to increased physician awareness" - lekarze uważali z przepisywaniem diazepamu, bo wiedzą, że to ćpają, ale alprazolam dają z chęcią. Nie wiem czego ich uczą w tych szkołach - zarówno tu, jak i w USA.
Preliminary evidence for the utility of carbamazepine in alprazolam withdrawal - bardzo stare badanie, ale może coś w tym jest. Karbamazepina pomaga w rzuceniu alprazolamu przez minimalizację efektów odstawiennych.
eso pisze:gdybym bral 1mg co drugi dzien czyli np. w poniedzialki, srody i piatki, to w ten sposob tez sie mozna wjebac czy nie?
Oczywiście nie twierdzę, że za dwa tygodnie się wjebie ale rok dało radę.
o to, ze alpra mnie poniesie to sie nie boje bo to dzialanie mnie zwyczjanie nie pociaga, nie uzywam alpry w celach rekreacyjnych , najwyzej raz na jakis czas sobie na sen wezme a mam pod reka 4 opakowania 1mg . jedynie co to nie chce zeby organizm sie przyzwyczail do alpry ladowanej co tydzien wiec chcialbym wiedziec jaka minimalna przerwe najlepiej zachowac miedzy jedna a druga tabletka zeby bylo ok. 48h nie wystarczy?
Kurwa ale przyjemnnie to w nos wchodzi (nic nie piecze, swedzi, mrozi siup, siup i po sprawie).
Pytanie tylko teraz czy alpra w ogole nadaje sie do walenia nosem (mam jeszcze klony, nigdy nie rpboowalem a ludzie roznie mowia - jedni ze wlasie alpra działa nosem, a inni ze tylko klony).
Jak to w koncu jest, bo walnalem ta alpre i po 5 min od wciagniecia poczulem dodatkowe "uzupełnienie do tych 3,5mg) :D
A no i jak splyw sie robi, to wpychac go na chama dalej w zatoki (tak jak sie to robi przy np. koksie (aby jak nawiecej tam sie wchlanialo), czy walic splyw do żołądka bo tam jeszcze bardziej się doinstaluje ?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.