Chuj dobra dzięki za wasze odpowiedzi ale nadal bym chciał aby ktoś odpowiedział na ten cytat
" Kurwa chłopie za dużo benzo też może wywołać paradoksalnie lęk z oszołomieniem"
Jest tak czy nie? Wy hypki wiecie najlepiej, lekarz mi gowno powie.
Sam zjadłem pare razy o wiele za dużo wobec swojej tolerki klonów,alpry,zolpi czy lorka itp i o ile nie pamiętam akcji po zolpi + lorek czy po zjedzeniu za dużo klonów to opowieści z tych akcji mówiły mi że ostro lękowe paranoje itp łapałem.
Opio też może fajnie zagrzać lub doprowadzić do męczarni z rzucaniem i oddechem tak jak stimy mogą nie tylko fajnie porobić a wręcz położyć przez kardioakcje.
29 marca 2023nicki pisze: Nie możesz pisać normalnie że się naćpales tylko o jakimś śnie piszesz?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.