Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
Vivid pisze:A jak sie to ma do benzo? Ciekawi mnie to troche bo bede schodzil z dawek i jednoczesnie zarzucam kode, ale jednak chcialbym ja czyms zastapic czasami. Nie zamuli to za bardzo? Same benzo dzialaja nasennie a co dopiero z tym?
Za to fenobarbital wzmacnia cholernie, dużo lepiej od benzodiazepin. POLECAM.
bo ja na test sobie je kupiłem, mają jedną dużą zalete: cały dzień miętowy oddech :D
Miałam nadzieję na coś przyjemniejszego. Może powtórzę eksperyment, tym razem pijąc wszystko na raz. Za 3zł to można sobie pozwolić. ;)
tylko czy nie szkodzi i czy da rade tyle wypić...
Ja bym testował ze dwie, ale czy warto się tym truć?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".