Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 207 / 4 / 0
mi zrobiło się podobne w barwie, działało ale słabiej, więc im szybciej tym jeszcze coś z tego możesz mieć jeżeli się zdecydujesz.

A swoja drogą, u pewnego vendora pojawiło się 4-aco-met. Papa Shulgin pisał, że estry mogą mieć szybsze wejście i mocniej działać. Na zagranicznych forach, raczej wielka ekscytacja, ale potem rozmowy bardziej o 4-ho-dalt. Ktoś jadł może 4-aco-met? Tak czy owak pewnie zamówię, ale jeżeli ma to być niewypał to wolę wiedzieć na starcie i ewentualnie odpuścić.

Edit: Nie zakładam nowego wątku, bo jeżeli profil jest podobny a różnica jest tylko w wejściu/mocy to nie widzę sensu.
  • 989 / 35 / 0
Szamałem żółte 4-aco-dmt i nie odczułem różnicy w mocy.
  • 207 / 4 / 0
imo 30-35 lekko żółtego aco-dmt odpowiada 25 mg białego. Ale to subiektywne jak to psajko ;)
  • 31 / / 0
Raz już tutaj pisałem o tym jak przyjąłem wielką dawkę 4-aco-dmt i było potężnie, ale mimo to nie miałem żadnych cevów ani oevów, nie miałem jeszcze ich po żadnej substancji, możecie mi powiedzieć od czego to zależy?
Uwaga! Użytkownik herobrine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Wczoraj wieczorem próbowaliśmy z płodnym 4 aco żółtawego koloru. Przyjeliśmy w roztworze alkoholowym po 40 mg. Było bardzo mocno, wizualnie nas rozwaliło. Zaczęło się niewinnie od delikatnych falowań regału i cały pokój się zdecydowanie rozszerzył. Był ogromny. Nie byliśmy w stanie określić prawdziwej odległości. Pokój jak by stał na zboczu jakiejś góry i miał różne poziomy. I nagle nie wiadomo skąd wszędzie pojawiły się kolorowe wzory. Obydwoje powtarzaliśmy tylko że jest tego za dużo. Bodyload polegał na bólu brzucha, u mnie dość nieprzyjemne, płodny dawał sobie z tym rade. Zauważyłam jedną i zdecydowaną różnice z wizualami między ho-met a aco-dmt. Po ho-met były bardzo płynne a po aco kanciaste bardziej przestrzenne. dotyczy to zarówno oev`ów jak i cev`ów.
  • 291 / 2 / 0
Właśnie tak jak mówi Mysza,było naprawdę ostro.. Przeżyłem mój pierwszy w życiu badtrip.. Po tych 40mg aco rozmawiałem z kosmitami w ich języku przy ich muzyce.. Byłem totalnie zmęczony i zdenerwowany dniem przed tripem i myślę,że to właśnie miało wpływ na to co się stalo. Ale ogólnie pozytywne przeżycie..
  • 397 / / 0
Ceny Hometa poszły w górę... Czego to może być wina?
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 2362 / 28 / 0
napiętej sytuacji na linii Iran - USA
BS
  • 183 / 4 / 0
napiętej sytuacji na linii Iran - USA
Ty robisz se jaja czy serio piszesz?
  • 2362 / 28 / 0
albo nic [do usunięcia]

%-D
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2011 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
Zablokowany
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.