Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 89 / 18 / 0
Ja tam żrę głównie zielone tabletki. I tak się zastanawiam, bo wiele osób zgłasza dużą rozpiętość doznań po zielonych pigułkach. Raz klepnie łohoho a innym razem nawet obraz za mocno nie pofaluje... U mnie też tak to wygląda. W związku z tym mam pytanie do użytkowników mipro w proszku: czy Wy macie tak samo? Czyli kiedy bierzecie dziś 30 mg to za miesiąc te 30 mg będzie mniej więcej tak samo mocno klepać?
Zastanawiam się, czy to kwestia nierównomiernego pakowania ilości substancji do tabletek (nie wiem nawet czy to wgl możliwe) czy to rzeczywiście domena każdego psychodelika. Jadałem inne rzeczy ale prawie zawsze było to tylko po jednym razie z każdą substancją. No i do tej pory były to przeważnie kartony. Dopiero przy mipro zatrzymałem się na dłużej...
Uwaga! Użytkownik janekowalski83 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 236 / 17 / 0
Niekoniecznie poklepie tak samo, bo raz substancja się skupi na doznaniach wizualnych, a innym razem może bardziej wpłynąć na myśli. W każdym razie poklepie. Polecam proch.

Z czym mieszaliście mipro? Szukam inspiracji :D
  • 89 / 18 / 0
^
Może w sumie przerzucę się na proch...Co do połączeń to mdma wrzucone w trakcie peaku robi cuda.
Wiadro zapalone na początku peaku kiedyś mnie zniszczyło. Ostatecznie było spoko, ale gdybym był wtedy na to przygotowany, to z pewnością bym lepiej to przyjął. To już była naprawdę grubsza rzecz.
Uwaga! Użytkownik janekowalski83 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
Ja tam na razie mam nadzieje że jakimś cudem wilgoć nie dostanie się do środka (tych kapsułek)
  • 5383 / 990 / 0
Przeciez to sa tabletki, a nie kapsulki. Trzymaj w podwojnej samarze.
Zarzucasz innym przezarte glowy, a sam walisz bledami na lewo i prawo.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 96 / 7 / 0

kirke pisze:
Niekoniecznie poklepie tak samo, bo raz substancja się skupi na doznaniach wizualnych, a innym razem może bardziej wpłynąć na myśli. W każdym razie poklepie. Polecam proch.

Ja tylko z alladem i alko... Grubo grubo :)
  • 921 / 277 / 0
25 listopada 2017kirke pisze:

Ja z 1P-LSD i gdzies czytałem Trip Raporty, ze z 2C-B-FLY sie dobrze łaczy, ale to na angielskich forach. Jestem po róznych miksach i moim zdaniem szkoda miksowac, bo puzniej nie poczujesz juz tej magi jak zajebiesz jedno, chyba ze bedziesz robic mega długie przerwy. Ja np. przez własnie miksy RC mam wade wzroku + męty i nikomu nie polecam miksowania RC. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam :)
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 2883 / 303 / 0
Zarzuciłem dziś sobie pierwszy raz tabsa zielonego 20mg mipta już po browarkach i do trawki i na prawdę przyjemnie zadziałało, całkiem przyjemny delikatny (przynajmniej w tej dawce) psychodelik
falowanie obrazów, jakby wszystko oddechało wraz z moich oddechem, na początku tylko delikatny bodyload ale miewałem gorsze po innych świństwach, humorek od razu na +, trochę gubiłem się w rozmowie ale nie tak żeby przyjaciel coś podejrzewał

/brać pod uwagę że piszę to koleś który jadł 100mg aco-dmt i było mu dobrze :)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1610 / 55 / 0
Airwave pisze:
Przeciez to sa tabletki, a nie kapsulki. Trzymaj w podwojnej samarze.
Zarzucasz innym przezarte glowy, a sam walisz bledami na lewo i prawo.
Jakbyś czytał uważnie to byś mi nie wypominał takich bzdur. Ja tu jestem jednym z najmniej przeżartych z praktykujących.
Przeczytaj poprzednią stronę. Jak piszę że kapsułka to kapsułka.

Ja trzymałem jakies prawie dwa tygodnie chyba w wiadomej foliowej dużej samarze i to jeszcze w małej. Całość w pudełku i w plecaku.
Dzisiaj przetransportowałem proch do czterech kapsułek w miare równo podzielony. W sumie to myślę że tak jest to nawet bezpieczniejsze od czynników zewnętrznych?

I Airwave, masz racje trochę bo nie sprostowałem, a chciałem napisać
  • 1610 / 55 / 0
Czy mo EBDP homipt ma prawo zadziałać prawidłowo?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.