Zastanawiam się, czy to kwestia nierównomiernego pakowania ilości substancji do tabletek (nie wiem nawet czy to wgl możliwe) czy to rzeczywiście domena każdego psychodelika. Jadałem inne rzeczy ale prawie zawsze było to tylko po jednym razie z każdą substancją. No i do tej pory były to przeważnie kartony. Dopiero przy mipro zatrzymałem się na dłużej...
Z czym mieszaliście mipro? Szukam inspiracji :D
Może w sumie przerzucę się na proch...Co do połączeń to mdma wrzucone w trakcie peaku robi cuda.
Wiadro zapalone na początku peaku kiedyś mnie zniszczyło. Ostatecznie było spoko, ale gdybym był wtedy na to przygotowany, to z pewnością bym lepiej to przyjął. To już była naprawdę grubsza rzecz.
Zarzucasz innym przezarte glowy, a sam walisz bledami na lewo i prawo.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
kirke pisze:Niekoniecznie poklepie tak samo, bo raz substancja się skupi na doznaniach wizualnych, a innym razem może bardziej wpłynąć na myśli. W każdym razie poklepie. Polecam proch.
25 listopada 2017kirke pisze: Niekoniecznie poklepie tak samo, bo raz substancja się skupi na doznaniach wizualnych, a innym razem może bardziej wpłynąć na myśli. W każdym razie poklepie. Polecam proch.
falowanie obrazów, jakby wszystko oddechało wraz z moich oddechem, na początku tylko delikatny bodyload ale miewałem gorsze po innych świństwach, humorek od razu na +, trochę gubiłem się w rozmowie ale nie tak żeby przyjaciel coś podejrzewał
/brać pod uwagę że piszę to koleś który jadł 100mg aco-dmt i było mu dobrze :)
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Airwave pisze:Przeciez to sa tabletki, a nie kapsulki. Trzymaj w podwojnej samarze.
Zarzucasz innym przezarte glowy, a sam walisz bledami na lewo i prawo.
Przeczytaj poprzednią stronę. Jak piszę że kapsułka to kapsułka.
Ja trzymałem jakies prawie dwa tygodnie chyba w wiadomej foliowej dużej samarze i to jeszcze w małej. Całość w pudełku i w plecaku.
Dzisiaj przetransportowałem proch do czterech kapsułek w miare równo podzielony. W sumie to myślę że tak jest to nawet bezpieczniejsze od czynników zewnętrznych?
I Airwave, masz racje trochę bo nie sprostowałem, a chciałem napisać
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.