Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 5396 / 966 / 0
Ja testowałem homipta dawno dawno temu w 2015r bodajże i raz poczęstowałem koleżankę to jej wjechało na serce. Mówiła że ją kłuje i chciała wyjść z domu napierdolić komuś %-D Ledwo udało mi się ją ogarnąć. Poza tym częstowany jeszcze jeden kumpel i nie narzekał. Ja także nie uświadczyłem wjazdu na serducho. Sort był co prawda inny niż ten aktualny na pewno ale homipt to homipt.

Tak btw to nie dostałem swojego homipta i trochę mnie to wkurwiło. Wolałbym oddać gratisowe 2g 4CMC a mieć to 100mg homipta które zamówiłem :wall:
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 109 / 3 / 0
Zjedzona niecała tabletaka, dolegliwości żołądkowych itp. praktycznie nie czułem, może przez zjedzony imbir i herbatę miętową przed wrzuceniem. Działanie zajebiste, euforia olbrzymia, o wiele większa niż przy lizergamidach (przy których nie czuję euforii, co najwyżej znaczne polepszenie samopoczucia).
  • 349 / 8 / 0
Czy ktoś z was brał pół tabsa tak jak 12.5mg? Mamy z kumplem całego tabsa i tak zamierzamy do jakiegoś filmu zarzucić po pół. Już brałem nawet 50mg homipcia więc jestem trochę zaprawiony w bojach. Nie chodzi mi tu o zwiedzanie astralu czy coś. Liczę tylko na lekkie podbicie kolorów i samopoczucia. Tolerka zerowa. Czy może podbicie 150mg dexa coś da? Jeżeli tak to czego się spodziewać po takim mixie? Ktoś brał takie dawki? Czego się po tym spodziewać?
EDIT: Za tydzień zamierzamy tripować na ALDzie więc dlatego dzisiaj kartony nie pójdą w ruch. Ale czy jeżeli np spróbował bym podbić mipta np 50mcg ALDa to czego się spodziewać? Czy tolerka zdąży spaść do piątku na tyle żeby zadowolić osobę, którą 200mcg na zerowej tolerce zadowala? Mówię oczywiście o dawce 200mcg. Ktoś pisał o zbijaniu tolerki dysocjantami. Czy np jakbym wrzucał od jutra po te 60 mg kaszlaka podzielone na dwie dawki rano i wieczorem to tolerka się wyzeruje do piątku? Albo np wrzucać kaszlaka po te 60mg/dzień i w czwartek wrzucić np 300mg. Czy to zmieni coś w działaniu kwasa, który będzie jedzony w piątek? Chciałbym żeby wypowiedział się ktoś kto tak robił. I ogólnie czy przy takich dawkach kaszlaka możliwe jest jakieś odczuwalne jego działanie?
  • 1180 / 103 / 0
30 mg miprocyny + 125 mcg 1P-LSD

Jestem nasycony (187 cm, 78 kg, 18,5 cm) kwetiapiną(100mg) i mirtazapiną(15mg) tzn. używam ich i użyłem na 24h przed zarzuceniem w/w interesujących nas substancji, których oddziaływanie w takiej konfiguracji oceniam na mierne. Odradzam używanie tych rcpsajko bez wcześniejszego wypłukania z organizmu (a więc chyba odpowiednio długiej abstynencji) kwety i mirty, inaczej narażasz się na flaki z olejem, a nie psychodeliczny trip. Nie warto...
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 349 / 8 / 0
@up wystarczyło poczytać kolego. Z tego co kojarzę to od mirty minimum tydzień należy przerwy zrobić żeby nie zmarnować materiału. Długo utrzymuje się w organiźmie. Od kwetiapiny już chyba nie trzeba stosować tak długich przerw ale mogę się mylić.
Czy ktoś mógłby się odnieść do tego o co pytałem?
  • 1180 / 103 / 0
No to albo poczytałeś i dzielisz się swoimi wątpliwościami z wątpliwości, czyli pierdem pierdu, albo dzielisz się "realnym" doświadczeniem, kolego, czyli czymś co ma jakąkolwiek wartość poznawczą...
Przy prawilnym kwasie, przy b. podobnym s&s, anomalie o których wspominałem nie miały miejsca... (na'dal ---> 18,5 cm)

[mention]jan potocki[/mention], bez takich tekstów! - neurobiolog
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 349 / 8 / 0
Nie brałem nigdy mirtazapiny ale przed chwilą doczytałem, że w opinii ludzi biorących sajko na mircie na pewno nie jest tak mocno jak powinno być. Trip powinien być jedynie łagodniejszy. Może miałeś nie najlepsze s&s? Może przy prawdziwym LSD takie osłabienie przez mirte nie występuje. Nie mam pojęcia.
Co masz na myśli pisząc 18,5cm? Chodzi ci o libido czy o co bo za chuja nie mam pojęcia.
No, ale już koniec offtopu.
  • 20 / / 0
Wczoraj wziąłem 1/5 dużej łyżki i było naprawdę mocno. To był czysty psychodeliczny obłęd. Nic nie jest tak prawdziwe jak umysłowe szaleństwo. Wszystkie istoty są wytwarzane tylko po to aby pewnego dnia zgotować im to piekło tylko w różnej konfiguracji czasu, przestrzeni i całej reszty. Współczuję całemu światu bo nie ma Boga a zamiast niej czeka na każdego PSYCHODELA. Przeżuje i strawi największego egoistycznego twardziela który będzie płakał jest mała dziewczynka. Myślałem, że jestem tylko jakimś paprochem w skali wszechświata ale gdyby tak było to nie czuł bym tego co czułem w taki sposób. Na papierze to tylko jakiś proszek, substancja, atomy ale tego nigdy nie wyjaśni żadna nauka bo ona jest bardziej szalona od snu największego wariata. Świadomości nie rozpiszesz w żadnym równaniu. Skoro wszechświat będąc na takim poziomie wytworzył coś takiego to znaczy, że to coś czai się wszędzie, to esencja czegokolwiek, jak w hologramie. Teraz już wiem, że nic nie wiem i nigdy nie będę wiedział bo to wymyka się podstawowej logice. Jeśli chodzi o odczucia cielesne, to najgorsze było to, że moje zęby jakby się stopiły ze sobą i ich w ogóle nie czułem, tylko takie nieprzyjemne pulsowanie jakby galaretki. Miał ktoś coś podobnego?

Poziom doświadczenia psychodelicznego oceniam na 4/5.
  • 280 / 20 / 0
z zębami nic mi się nigdy nie działo, co najwyżej z rękoma
  • 70 / 7 / 0
Ile polecacie na 1 raz z ta substancja? Ostatnio 3 lata temu mahomet
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.