Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 948 / 279 / 2
AAAAaa Kurwa mać, zaomiałem że rano zjadłem troche etizolamu, kilka godzin oóźniej wrzuciłem na oko z 40mg miprecyny, czy dobrze mi się wydaje, że ni mam co się spodziewać jakchkolwiek rzeczy poza złym samopoczuciem z powodu własnej głupoty.

Druga sprawa, bo nie wiem dokładnie jak działa benzo na ten cały agonizm receptorów serotoninowych, czy po zejściu benzo mogę za jakiś czas zjeść mipro? Czy też czekać miliony lat.

Z drugij strony coś mi zaczyna falować przed ekranem
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 618 / 10
W wątku kryzysowym ktoś pisał, że eti nie chciało zbić mu fazy na bodaj 2c-b.
Może ci się poszczęści ;-)
Daj znać, bo ciekawi mnie teraz jak to z tym eti. Aczkolwiek jak zjadłeś eti rano, a teraz mipro to powinno być okej

A i to prawda z dawką 30mg, vendor sam przyznał na różowym :-)
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 948 / 279 / 2
W międzyczasie będąc zawiedzioym ze juz przeciez i tak ic z tego, to wzialem jeszcze a oko troszke z wora 250. w sumie fajie jest, kolorki, łade fraktale, chyba trzeba się przejść pozwiedzać
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5800 / 1191 / 43
Dla mnie bomba.
Lepsze od starszego hometa.
Jedna z substancji, której zamiennik jest lepszy od oryginału.
Teraz jestem po 50mg i polecam na prawdę.
Wiem, wiem duża dawka.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3649 / 995 / 2
29 września 201769magik69 pisze:
Witam!
Czy miprocyna może wyrządzić jakie szkody w organizmie?
Można łączyć ją z alko? Chodzi mi bardziej o skutki uboczne.
Czy po 15mg w klubie można się dobrze bawić?
Jest bezpieczna, biorę praktycznie codziennie od kilkunastu dni i nic mi nie jest. Co nie znaczy, że Tobie i innym tolerka nie rośnie, więc nie sugeruj się tym, że można brać codziennie. Mnie tolerancja na miprocynę baaardzo wolno rośnie.

Załączam pdf z opisem szkodliwości psylocyny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 390 / 24 / 0
U mnie potrzeba co najmniej 2 tygodni czystości by Miprocyna działała jak należy. Nawet jak po tygodniu przerwy wrzucę 50mg, to mało co czuję.
Muszę być wypoczęty, wszystkie receptory dobrze zregenerowane i tak dalej. Inaczej szkoda materiału. Ostatni trip po 4 dniach przerwy od 100ug ALD-52 był mocno średni. Gdybym miał benzo to bym się uśpił, a nie miałem to wziąłem Olanzapinę i spałem prawie 2 dni. Mam chyba jednak dość kapryśną tolerancję na psychodeliki. 100ug ALD-52 po 20 dniach przerwy zrobił dość słabo. Cóż, trza zmienić dietę i będzie można eksperymentować.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 948 / 279 / 2
Ech szkoda gadać, zmartnowałem 250mg mipro i eth lada. Czas zrobić sobie przerwę z miesiąc albo dłużej, bo falujący obraz, migające kolorki to nie jest to czego sie już oczekuje mając większe doświadczenie :<
  • 390 / 24 / 0
01 października 2017Acetyl pisze:
Ech szkoda gadać, zmartnowałem 250mg mipro i eth lada. Czas zrobić sobie przerwę z miesiąc albo dłużej, bo falujący obraz, migające kolorki to nie jest to czego sie już oczekuje mając większe doświadczenie :<
250mg Mipro? :nuts: Toć bez tolerki można i od 15-25mg czuć konkretne działanie. Chyba, że jakiś ujowy sort miałeś. Bo 250mg to z 10 krotnie więcej niż normalna dawka tej substancji.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5153 / 898 / 0
Pewnie wrzucał w odstepach czasu - zbyt krótkich ;-)

Czego można się spodziewać po dawke 12.5 mg ?? Nada się na klubową imprezkę z dobrą muzyką żeby zadziałało trochę jak empatogen ?? Fajnie jakby taka dawka podbijała libido tak żeby na tarło była ochota. Nie chce znów ładować b-k . Może dolewka giebla będzie dobra do miksu ??
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2897 / 618 / 10
Wczoraj-dzisiaj wziąłem z kumplem ok. 20mg mipro w idealnym S&S. Najpierw zaczęliśmy od jednego piwa, potem poszła miprocyna, gdy się załadowało po około pół godzinie wziąłem 0.5mg klonazepamu + przez czas trwania tripa piłem piwo. Klonazepam i alkohol praktycznie nie spłyciły doznań, chociaż wizualnie było średnio-dobrze to psychicznie było wspaniale. Po około pół godzinie zarzuciliśmy po 10mg mipro i po tym już nie dorzucaliśmy. Na zejściu działania zapaliliśmy MJ z haszem. Zdecydowanie najlepszy trip w moim życiu. :-)

Ale czy to normalne, że 0.5mg klona + alkohol nie spłyciło działania miprocyny? Tolerkę na benzo mam lekką, alkohol piję rzadko, filmu mi nie urwało, zaników pamięci też żadnych nie mam - dobrze pamiętam co się działo.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.