Wszystko, co dotyczy hodowli/uprawy grzybów psylocybinowych.
ODPOWIEDZ
  • 26 / 1 / 0
Nie znalazłem odpowiedzi. Kilka dni temu wystartowałem GT, w sierpniu jednak nie będzie mnie na dwa tygodnie. Do tego czasu myślę że zdążę zrobić dwa flushe, ale nie chciałabym się pozbywać ciastka, ale je na jakiś czas zapauzowac. Jeden koleżka mówi że mogę śmiało mrozić, ale nie chcę zabić grzybni. Czy można mrozić? Może lepiej tylko do ciemnego pudełka i do lodówki?
Z góry dziękuję za pomoc
  • 689 / 308 / 0
derpole13
Śmiało możesz mrozić :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.