Myślę, że do legalnego offiece'a się nie przypierdolą ]
Szczegóły, szczegóły :-D :-D :-D
MaX reguły jakiejś wybitnej na to nie ma.
Ja jednak optuje za tym, że jeśli to tylko kilka listków to nie będą z tego wyciągać konsekwencji i w ogole posiadanie klonów to najmniejszy problem jaki może twojego koleżki w takiej chwili dotyczyć.
Posiadanie takiej ilości ziela już wystarczająco ich usatysfakcjonuje. Chyba, że trafisz na jakiś nadgorliwców i będziesz się jedynie tłumaczył z tego na komendzie, że znalazłeś lub kupiłeś na dworcu. Żeby Ci przybić podrabianie recek to muszą mieć na to dowody, a paczka klonow w domu na pewno nią nie jest.
Miał ktoś kiedykolwiek postawione zarzuty za posiadanie benzo? Nie popadajcie w paranoje.
Pozdrawiam
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
WildMonkey pisze: Oczywiście posiadanie klonazepamu bez lekarskiego przyzwolenia jest nielegalne. Środek należy do czwartej grupy środków psychotropowych i w takim przypadku stosuje sie ustawę o przeciwdziałaniu narkomanii.
Pozdrawiam
MaX pisze:Podejżewałem że tak sprawa stoi. Teraz już jestem tego pewny.WildMonkey pisze: Oczywiście posiadanie klonazepamu bez lekarskiego przyzwolenia jest nielegalne. Środek należy do czwartej grupy środków psychotropowych i w takim przypadku stosuje sie ustawę o przeciwdziałaniu narkomanii.
Pozdrawiam
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).