Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 129 / 34 / 0
Re: NM-2201
Nieprzeczytany post autor: Dah »
Jak to ma ciśnienie na dopalenie w porównaniu do czikity ?
  • 77 / 1 / 0
Raczej mniejsze, podobne jak ciśnienie na kolejny buch mj. Ogólnie w ciągach, przy dopalaniu co chwile traci całą magię i zwiekszanie dawek tu nic nie daje, wiec oplaca sie troce poczekac na kolejnego bucha. Nie ma to jak pierwszy buch z rana :D
Uwaga! Użytkownik soltys94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 19 / 0
Ile NMi na 10 gram # hashu ? Tolerka prawie zerowa a chce żeby robiło jak dobra baczka %-D
prosze jakiegoś zakonowego mistrza bo ja zielony w kanna prawie %-D
  • 1168 / 53 / 0
1g powinno być spoko.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 34 / 0
Re: NM-2201
Nieprzeczytany post autor: Dah »
Ja sobie zrobiłem 1:30 i po pierwszym dniu stwierdzam że najlepsze kanna mj like, fajnie tolerka spadnie z chimi akurat lemon haze dojdzie i będzie jack herer, cytrynka i nm jestem w niebie ^^. Ciśnienie na palenie ścierwa chiminaci już na 2 dzień o wiele mniejsze. Paląc to czuje się jakbym palił jakąś inna odmianę zielska. Za miesiąc albo dwa napisze jak długofalowe palenie wieczorkami wpływa na życie.
  • 129 / 2 / 0
1:25 1:20 robi jak mocne zioło bez tolerki lub malutka
  • 1 / / 0
siemanko czy wapowanie prochu w ilosci mniej wiecej glowki zapalki nie pokara przy 0 tolerki? nie chce sie robic maczany
  • 120 / 3 / 0
Raczej nie, chociaż zaczynać od wapowania prochu to kiepski pomysł
  • 1168 / 53 / 0
Pokara. Zacznij od możliwie najmniejszej ilości.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 2 / 0
NM-2201 czy AB-PINACA?
Który lepszy (nie koniecznie mocniejszy, bardziej chodzi mi o podobieństwo do mj indica)
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.