2015 sie 28, 21:53 / scalono - surv
Substancja jest naprawdę warta uwagi. Przyjemna, milutka, nie nachodzą mnie lęki, będąc pod wpływem (a ostatnio miałem badtripa po mj).
Co ciekawe, praktycznie w ogóle nie wjeżdża na gałki oczne. Za to na wzrok już ma straszy wpływ. Normalnie oevy widać. Może nie są jakieś spektakularne, ale jednak są.
Czas działania bardzo dobry. Jutro spalę się z zegarkiem w ręce, by sprawdzić dokładnie.
Marlboro poleca!
Odstawienie trwa jakieś 4dni, nie zauważyłem żadnych skutków ubocznych, taki polepszacz życia.
Oni byli zadowoleni, ja czułem niedosyt po kilkudniowym ciągu z najlepszą i dopiero po zwapowaniu troszki prochu poczułem sie dobrze i faktycznie przyjemne :D '
Ogólnie polecam na codzień do życia bo jak zajebem się chminacą to nie jestem w stanie nawet za bardzo myśleć a co dopiero wykonywać jakieś czynności a tutaj już jest taka możliwość.
ziomkom od traffki tez sie podoba.
Samo NM-2201 słabo mnie robi. :/
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.