Tam bardziej siadało na kości, tutaj mocniej na układ oddechowy.
!g thj2201
1g am2201
zacząłem od THJ co jest w wątku wcześniej, jednak moc AM szybko mnie do niej przyciągnęła. I tak zostałem z AM do wczoraj w nocy gdy kompletnie się skończyła i zacząłem ją zastępować THJ, nie było mowy o tym :/.
To były 3 dni we śnie (piątek-sobota-niedziela) z czegoAM sypałem co godzinę. AM potrzebowałem 2 lufki (25-50mg?) białe na podkładzie by usnąć automatycznie na godzinę. Natomiast THJ po 3 dniach ciągu z AM by zasnąć potrzebowałem 4 lufki sypane na podkład (około 70-100mg), 1g spaliłem w 10 godzin. Śmieszne w tym wszystkim było tylko to że paląc 2 lub 3 lufkę w trakcie nabijania kolejnej potrafiłem zasnąć na chwilę. Moje badania nie wiele są warte, jednak z mojej uwagi to podobne do thj018 tylko dużo mocniejsze, nie podobne do am2201 ani mam2201 i żadnych młotów na banię. Sprawdziło się jako łagodzący zejście z AM lżejszy kannabinoid. Jednak ja ulubieniec mocniejszych wrażeń wracam do tego co lubię.
Paląc jednorazowo 3 lufki po ok. 20-30mg (blisko 100mg na raz) po 2 lufce można przysnąć nie zdążając spalić kolejnej, sny są miłe i szybko się kończą. Inne od AM ale to jednak dalej nie to, temat trudny.
Przerosłoby karą nawet amkę.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.