Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KrOwA »
zeznania to wszystko trzeba miec dowody....
zbyt pozytywna dlatego zakazana..........

I like the government and the police but most off all i like cannabis

jestem jak MARIHUANA - uśmiejesz się ze mną do łez ...
jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...
jestem jak SPEED - nie dam Ci zasnąć do rana ...
jestem jak MORFINA - szybkim środkiem znieczulającym ...
jestem jak CRAK - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ...
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Pojecie dowodu utozsamiane jest czesto jedynie z konkretnym, fizycznym przedmiotem - to blad. Do dowodow zalicza sie rowniez wiele innych rzeczy - miedzy innymi wlasnie zeznania (tzw. dowod osobowy).
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / 2 / 0
Projektor to es pojechałeś po życiorysie. Jakiś roczek temu może więcej byłem na przesłuchaniu związanym z ojebaniem sklepu. Pan policman dał mi do przeczytania czyjeś zeznanie że ja tam byłem widzieli mnie jak spierdalałem z tamtąd. I co sie wtedy wydażyło ryczałem ze śmiechu prosto w twarz pałkersa.6 Ludzie jakie te kurwy mają bujną wyobraźnie. To im powinni przyjebać za wciskanie lewych zeznań.
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / / 0
Projektor pisze:
.......... WIEC SORY JEZELI KOGOS TU OBRAZILEM ALE NIE NIE JESTEM HULIGANEM A AWATARA ZMIENIE PO PRZESLUCHANIU a tak pozatym to respekt dla ludzi ceniacych sobie dobra muze do jutra i WIELKIE DZIEX oczywiscie zdam relacje ;-)

No i co? Już dawno po przesłuchaniu a awatar ten sam???
Gówniarzu, uważasz że słuchasz dobrej muzyki szufladkując się do jednego tylko gatunku?
Jeśli uważasz że tylko hh jest dobrą muzyką to dupa, dupa...
Szarańcza!
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bochnio »
Jakby sie chlopak nie przyznal to pierwsze co by zrobili to testy na palenie :) Chociaz nie wiem jak to jest...w wieku 15 lat lat to rodzice sie chyba musza na takie testy zgodzic...Ale wy juz chyba z deka schizujecie, ze za palenie samo jest przypal ;) Jak komus pozytywnie wyjda testy, ktorych tez chyba nie moga Ci zrobic tak od czapy tylko musza miec jakis pretekst, to zaraz jakis przypal jest...nie mozna poprostu zaciemnic, ze sie bylo w otoczeniu ludzi, ktorzy palili czy cos takiego? W ogole NIE MA TAKIEGO PRZEPISU, ZE NIE MOZNA PALIC...nie mozna tylko posiadac :] A jakbym kurwa wlasnie wrocil z Holandii?
  • 472 / 10 / 0
Wyniki testow nie sa podstawa do wszczecia postepowania.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam wszystkich jestem tutaj nowy, powoli oswajam się z zasadami i bardzo mi sie podoba ;>
btw Projektor chyba nieźle Ci się nudzi skoro takie bajki wymyślasz, z każdym kolejnym Twoim postem wszystko przestaje się trzymać "kupy", Mając mniej niż 17 lat na przesłuchania, testy, badania idziesz z rodzicami lub prawym opiekunem i nie ma opcji, by rodzice nie byli powiadomnieni o całym zdażeniu. Sam mając poniżej 17 lat miałem kilka taki zdażeń związanych głownie z piciem alkoholu w mniejscach publicznych, ale również z narkotykami, zostawałem zabierany odrazu na komende, gdzie musialem czekać na rodziców, a wszelkie zeznania testy.. tylko za zgodą i w obecności rodziców.
Pozdrawiam Angry
http://drugpolicy.pl/web/guest/action/lpr/petition
  • 1154 / 35 / 0
Jak mozna komus sprawe robic za palenie ziola? To kpina totalna. Takie wlasnie mamy prawo po wejsciu rzadow pis. Wszedzie pelno palkersow na ulicach (a tajniakow to huj wie ile jeszcze jest). To co, jakbym powiedzial, ze wczoraj palilem to moga mi przybic zawiasy? Dajcie spokoj. Wypieraj sie wszystkiego, udawaj glupiego a skonczy sie sprawa. Najbardziej to mnie smieszy jak szybko "zmuszaja" do zeznan ludzi w takich programach jak W11. Poza tym masz 15 lat, wiec nie widze sensu zeby cie udupiac.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cola101 »
Nie przyznawaj sie do niczego.....nigdy!!! Jesters mlody nic ci nie zrobia !! Ustal sobie swoja wersje i jej sie trzymaj!! Jeli nic przy tobie nie znalezli i nie robili Ci badan krwi to moga ci naskoczyc:)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.