I like the government and the police but most off all i like cannabis
jestem jak MARIHUANA - uśmiejesz się ze mną do łez ...
jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...
jestem jak SPEED - nie dam Ci zasnąć do rana ...
jestem jak MORFINA - szybkim środkiem znieczulającym ...
jestem jak CRAK - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ...
Projektor pisze: .......... WIEC SORY JEZELI KOGOS TU OBRAZILEM ALE NIE NIE JESTEM HULIGANEM A AWATARA ZMIENIE PO PRZESLUCHANIU a tak pozatym to respekt dla ludzi ceniacych sobie dobra muze do jutra i WIELKIE DZIEX oczywiscie zdam relacje ;-)
No i co? Już dawno po przesłuchaniu a awatar ten sam???
Gówniarzu, uważasz że słuchasz dobrej muzyki szufladkując się do jednego tylko gatunku?
Jeśli uważasz że tylko hh jest dobrą muzyką to dupa, dupa...
btw Projektor chyba nieźle Ci się nudzi skoro takie bajki wymyślasz, z każdym kolejnym Twoim postem wszystko przestaje się trzymać "kupy", Mając mniej niż 17 lat na przesłuchania, testy, badania idziesz z rodzicami lub prawym opiekunem i nie ma opcji, by rodzice nie byli powiadomnieni o całym zdażeniu. Sam mając poniżej 17 lat miałem kilka taki zdażeń związanych głownie z piciem alkoholu w mniejscach publicznych, ale również z narkotykami, zostawałem zabierany odrazu na komende, gdzie musialem czekać na rodziców, a wszelkie zeznania testy.. tylko za zgodą i w obecności rodziców.
Pozdrawiam Angry
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.