nie wjebia ci przy ojcu czy wujku a bez niego mozesz odmowic zeznan :P przynajmniej ja wiem ze jak nieletni bylem to ze starym poszedlem :P i ladnie pan sie zachowywal
czyli:
spokojnie odpowiadasz
myslisz
czytasz
nie dajesz sie wkrecic w ich gierki
poza tym jestes nieletni idziesz z estarym i chuja wtedy na tobie beda mogli jezdzic - mowie Ci 0 strachu badz twardy ;]
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj
WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
I like the government and the police but most off all i like cannabis
jestem jak MARIHUANA - uśmiejesz się ze mną do łez ...
jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...
jestem jak SPEED - nie dam Ci zasnąć do rana ...
jestem jak MORFINA - szybkim środkiem znieczulającym ...
jestem jak CRAK - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ...
Projektor pisze: musialem sie przyznac bo maja jakiegos kabla a nawet dwoch o ktorych nic nie wiem
Cza było się wypierać do końca...
Drugi raz idzie i teraz jemu bedą sciemniać że się reszta posypała (temu chłopkowi).
Jean Cocteau
moja sprawa pozytywnie sie zakonczyla... wiecie moze ile to 5% grzywny od czegos tam kuratorskiego........??
I like the government and the police but most off all i like cannabis
jestem jak MARIHUANA - uśmiejesz się ze mną do łez ...
jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...
jestem jak SPEED - nie dam Ci zasnąć do rana ...
jestem jak MORFINA - szybkim środkiem znieczulającym ...
jestem jak CRAK - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ...
Projektor pisze: Sory za opuznienie w zdaniu relacji sprawa jest nie zaciekawa wjebalo mnie trzech kumpli policjant byl w miare spoko wiec dowiedzialem sie co i jak...musialem sie przyznac bo maja jakiegos kabla a nawet dwoch o ktorych nic nie wiem pozatym pewien "kumpel" idzie na przesluchanie drugi raz (wczesniej wsypal wszystkich) wiec boje sie ze dostane za krzywe zeznanie...starsi jeszce nic nie wiedza a za przyznanie jak sie domyslam dostane zawieszenie w szkole naganne zachowanie co jest przykra sprawa bo jestem w 3 gim. i kuratora___mam jeszcze jedno pytanie na rozprawie musi byc dwojka starych czy tylko jeden rodzic??
NARKO - NIE DLA IDIOTOW <_<
widze ze kolega z przedszkola wyszedl :rolleyes: nc.
a i jeszcze jedno... hip hop to kultura rap to muzyka.... nie spotkalem sie jeszcze zeby ktos sluchal graffiti lub patrzyl na beatbox ;-)
|
\__/
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.