Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 36 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: S.P.o.R.T. »
Niepełnoletni jesteś masz prawo mieĆ osobę towarzyszącą która jest pełnoletnia a skoro nic na ciebie nie maja to sie nie przyznawaj
nie wjebia ci przy ojcu czy wujku a bez niego mozesz odmowic zeznan :P przynajmniej ja wiem ze jak nieletni bylem to ze starym poszedlem :P i ladnie pan sie zachowywal
JebaĆ PoLIcJE TYlkO BóG MoŻe NaS SądziĆ <>LEGALIZE IT<>"-Powiedz Nam Palisz Marichuane? - Nieee!! Oni na to  -A to ciekawe mamy tu zeznanie z którego wynika że kłamiesz a za fałszywe zeznanie 3 lata dostaniesz. Więc może zdanie zmienisz kilka nazwisk wymienisz? "
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dxmusdevilus »
ja tez kiedys jak nabroilem nieco (huligan bylem - czlowiek mlody to glupi ehh) to poszedlem ze stary mi byl lajt, tyle ze ja mialem sprawe w sadzie rodzinnym(sadf ci nie grozi mi dojebali bo sie przyznalem do glupkowatych czynow ale i tak dostalem pouczenei - bo w sumie to kurwa na dobra sprawe nic nie zrobilem takieg :| )... hmm jakiej rady ci mozna udzielic? jezeli juz obrales strategie obrony, nie daj sie palom zaskoczyc np. pytaniami z nienacka takimi jak:" po ile kupujesz" albo z dupy wnioskami "juz wszystko wiemy, nie klam mozesz sobie pogorszyc tylko ,pojdziesz siedziec tratata zrobimy ci testy cpunie itp" (zdaje sie ze tylk oza zgoda rodziny moga cie kluc) jezeli pala zadaje ci pytanie pomysl spokojnie nie spiesz sie i odpowiadaj nic na szybko bo jak sie pokapuja ze krecisz to beda naciskac i tylko cie bardziej stresowac. czasmi takiego wkreta robia ze sami mowia i kaza ci tylko potwierdzac ... i potem pisze taki chuj protokol i na koncu kaze ci podpisac. 1!!! -czytasz wszyyyystko dokladnie jezeli jest cos z dupy mowisz ze nie podpiszesz bo sie nie zgadzasz i chcesz cos wykreslic. tak naprawde to podpisujesz cos tylko w obecnosci rodzicow masz 15 latek wiec luzzz. P.S. a ci kolesie powiedzieli ze dilujesz czy tylko paliles? jezeli to pierwsze to troche chujnia jak 5 osob potwierdzi to nei wiem jak sie wybronisz ale jezeli chodzi o samo palenie to palom nie chodzi o to zeby ciebie dojebac tylko zebys wsypal dilera i tu masz 2 wyjscia -> 1) wypierasz sie wszystkiego 2) jezeli masz kogos wsypac (bo 5 kolesi powiedzialo ze jarasz) to wsyp fikcyjna istote - nie podajesz imienia nazwiska ksywy szkoly w ktorej fikcyjny zenek sie uczy, mowisz ze dal ci to jakis ziom ubrany w czerwona kortke i biale buty i to bylo kiedys na drugim koncu miasta kolo drzewa przy ulicy sezamkowej, nigdy wiecej go nie widziales nie slyszales nie wiesz kto to, wzioles bo ci wcisnal jakis kit do reki i ty uwierzyles ale bardzo zalujesz i w ogole nie wiesz jak sie to stalo (pare łez wskazanych w ty mmiejscu) i koniec idziesz do domu. tylko pytanie po co to? nie posiadasz nie siedzisz i juz - mowisz ze sobie koledzy ubzdurali bo jestes zajebistrzy i wyrywasz im panny i tylko z czystej zawisci jakies ploty gadaja - bardzej wiarygodne? mi sie wydaje ze tak -oczywiscie ironizuje ale powiesz ze macie n pipenku - jak slusznie ktos wczesniej ci poradzil.

czyli:

spokojnie odpowiadasz
myslisz
czytasz
nie dajesz sie wkrecic w ich gierki

poza tym jestes nieletni idziesz z estarym i chuja wtedy na tobie beda mogli jezdzic - mowie Ci 0 strachu badz twardy ;]
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
Pojebalo was ludzie nie macie o co sie czepiac tylko o avatar? chuj wam do tego ze ma chwdp napisane i ma 15 lat. Wyjebane w to nie macie o co sie czepiac, widzisz zeby on uwazal sie za gangstera jakiegos? nie. ma avatar chwdp i ma wyjebane na policje, a to ze ma 15 lat nic nie zmienia bo ja w o wiele mlodszym wieku trzymalem sie hwdp a teraz zawsze pierwszy toast brzmi "HWDP". nie bede was jechal bo znajac zycie banana dostane ;/ a co do tematu to "o czym pan mowi?" "o co panu chodzi" jest najlepsza metoda jesli jestes pewien ze na ciebie nic nie maja. i proponuje sprzedawczyka dopierdolic porzadnie.
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KrOwA »
mogles odrazu powiedziec rodzicą ja jak mialam swoja sprawe to odrazu tak zrobilam....... wiesz radzilabym ci sie wypierac bo jesli sie bronisz to mozesz sciemniac ,a jezeli ci udowodnia dragi to w szkoel tez bedzie nieciekawie;-/
zbyt pozytywna dlatego zakazana..........

I like the government and the police but most off all i like cannabis

jestem jak MARIHUANA - uśmiejesz się ze mną do łez ...
jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...
jestem jak SPEED - nie dam Ci zasnąć do rana ...
jestem jak MORFINA - szybkim środkiem znieczulającym ...
jestem jak CRAK - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ...
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Projektor »
Sory za opuznienie w zdaniu relacji sprawa jest nie zaciekawa wjebalo mnie trzech kumpli policjant byl w miare spoko wiec dowiedzialem sie co i jak...musialem sie przyznac bo maja jakiegos kabla a nawet dwoch o ktorych nic nie wiem pozatym pewien "kumpel" idzie na przesluchanie drugi raz (wczesniej wsypal wszystkich) wiec boje sie ze dostane za krzywe zeznanie...starsi jeszce nic nie wiedza a za przyznanie jak sie domyslam dostane zawieszenie w szkole naganne zachowanie co jest przykra sprawa bo jestem w 3 gim. i kuratora___mam jeszcze jedno pytanie na rozprawie musi byc dwojka starych czy tylko jeden rodzic??
"Tak wyglada to przesluchanie, oni maja swiadomosc ze klamie, cokolwiek sie stanie moje zdanie nie zmienne pozostanie..."-exp.psycho RAH
  • 884 / 31 / 0
Projektor pisze:
musialem sie przyznac bo maja jakiegos kabla a nawet dwoch o ktorych nic nie wiem
Przykro mi to mówić, ale na 99% wcisnęli Ci kit ;)
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Musi to na rusi ;-)
Cza było się wypierać do końca...

Drugi raz idzie i teraz jemu bedą sciemniać że się reszta posypała (temu chłopkowi).
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KrOwA »
nie mozesz przyjsc z jednym rodzicem........
moja sprawa pozytywnie sie zakonczyla... wiecie moze ile to 5% grzywny od czegos tam kuratorskiego........??
zbyt pozytywna dlatego zakazana..........

I like the government and the police but most off all i like cannabis

jestem jak MARIHUANA - uśmiejesz się ze mną do łez ...
jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...
jestem jak SPEED - nie dam Ci zasnąć do rana ...
jestem jak MORFINA - szybkim środkiem znieczulającym ...
jestem jak CRAK - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ...
  • 108 / 1 / 0
Projektor pisze:
Sory za opuznienie w zdaniu relacji sprawa jest nie zaciekawa wjebalo mnie trzech kumpli policjant byl w miare spoko wiec dowiedzialem sie co i jak...musialem sie przyznac bo maja jakiegos kabla a nawet dwoch o ktorych nic nie wiem pozatym pewien "kumpel" idzie na przesluchanie drugi raz (wczesniej wsypal wszystkich) wiec boje sie ze dostane za krzywe zeznanie...starsi jeszce nic nie wiedza a za przyznanie jak sie domyslam dostane zawieszenie w szkole naganne zachowanie co jest przykra sprawa bo jestem w 3 gim. i kuratora___mam jeszcze jedno pytanie na rozprawie musi byc dwojka starych czy tylko jeden rodzic??
:huh: ....... ale idiota :nuts:

NARKO - NIE DLA IDIOTOW <_<

widze ze kolega z przedszkola wyszedl :rolleyes: nc.

a i jeszcze jedno... hip hop to kultura rap to muzyka.... nie spotkalem sie jeszcze zeby ktos sluchal graffiti lub patrzyl na beatbox ;-)
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2007 przez WukaZielonaSztuka, łącznie zmieniany 1 raz.
o o
 |
\__/
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Projektor »
Sory ale policjant dal mi poczytac zeznania moich kolegow i nie pozostawil wiele do zyczenia...dodal jeszcze ze gowno go ta sprawa obchodzi i ze chce to jak najszybciej zamknac wiec powiedzial zebym mowil to co istotne a reszte niech zatrzymam dla siebie nie wsypalem nikogo przyznalem sie tylko do palenia i tyle a pies powiedzial mi ze moge sie juz szykowac do rozprawy...i tyle!!!
"Tak wyglada to przesluchanie, oni maja swiadomosc ze klamie, cokolwiek sie stanie moje zdanie nie zmienne pozostanie..."-exp.psycho RAH
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.