Nadanie paczki zrobione przeze mnie i zawiera mój numer, chłop co nadawał nie wydrukował etykiety, a paczka wymagała etykiety, dzwoniłem na InPost i "paczka ma błąd procesowy" jak bardo przejebane mam?
Jakieś porady prawne co mówić jak smutni panowie zawitają do drzwi ?
Da się odzyskać jakoś paczkę bez otwierania ?
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Scalono z podobnym tematem /D5
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Ja miałem taką sytuację ale z normalną paczką. Jako nadawca dostałem maila od inpostu że paczucha jest rozwalona. Dołączyli zdjęcia i zapytali czy chcę reklamować, czy mają odesłać do mnie czy normalnie do odbiorcy. Jeśli analogicznie jest w tym przypadku to nadawca powinien mieć fotki i widzieć czy zawartość była widoczna.
Zapewne opakowanie im się rozerwało.
04 października 2024S33ven pisze: Ziomek wyslal mi pake, pudełko od epeta w niej paczka fajek a w niej buteleczka po liquidzie w której jest kamyk i przyszedł mail że paczka jest rozwalona ale ziomek napisał żeby zapakowali na nowo i wysłali do mnie i czy jest szansa że wiedza co jest w środku i czy dadzą znać wcześniej że coś się dzieje czy jeśli się dowiedzieli to odbiorę ją ze smutnymi panami? Dodam że numer jest mój niestety...
Scalono z podobnym tematem /D5
Powodzenia :)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.