Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Tak jak w tytule. Wychodzilem z klatki wcześniej odbierając porcje herbatki do palenia i gdy wchodzilem do auta podjechali cywilnym i kazali wsiąść i dać to co ogarnalem sobie.
Mam 21 lat nigdy nie karany. Wypuścili mnie po 4h na przysłuchaniu pytal mi sie czy powiem skad to mam i powiedzialem ze wolałbym nie więc spytal czy wpisac ze to znalazlem na co sie zgodzilem ogólnie byli w porzadku mega, żartowali itp Ci sami policjanci pol roku wczesniej przeszukiwali mi auto poniewaz jest charakterystyczne ale nic nie znalezli
Mówili, że raczej umorzy sąd i teraz czekam juz 1,5 miesiaca na wezwanie, ktoś miał juz moze podobną sytuacje?
  • 2 / / 0
prawdopodobnie umożenie bedzie %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.