Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 1499 / 92 / 2
Beziarzom z średnią tolerancją polecam nie walić do 9 mg, wyżej urwany film.Mi starcza 4 mg o 18 potem dobijam o 20 po 2 mg, mam jakąś tą tolerkę.Lek wali dopiero po dwóch godzinach.Czasami czuć gorycz, nie zawsze.ścina mnie potem do snu do 5 rano.Ogólnie jak dasz histaminy lub nasze antydeprechy to na pewno zadziała, nawet za mocno wtedy Lek jest Lek ma lekki profil uspakający przy 7 mg.Robiłem testa po mefie w nocy 9 mg nie uśpiło.Bardzo mi smakuje ten lek i robię zapasy.On jest zdradliwy jak kobieta z KGB.Dopiero po narkotykach usypia w dawce 14, 16 mg.Uzeleżnia od snu dla tego dobre ja już 12 dni biorę.Dalej zrobię mix z Rolkami 5,-7,5 mg.Polecam zamknąć oczy po wzięciu i upływie 20 minut.będę brał przez kilka mięsięcy.Fajny ten lek.Po 3 mg brałem to miałem nudności.Czy selekcja receptora GABA a znika?Ja czuję benzowe działanie.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.