Tramal (tramadol) z kolei, to lek spoza wykazu, formalnie nie figuruje jako narkotyk i przepisuje się go na identycznych zasadach, co zwykłe leki. jedyne co może być barierą w uzyskaniu e-recepty, to jakieś osobiste bariery i rezerwowe podejście danego lekarza dot. ordynowania tramadolu, który jakby nie patrzeć też jest agonistą rec. opioidowych.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
W takim razie jesli nie ma sie stwierdzonego nowotowru zostaje Tramal, jesli nie chce sie faszerowac parasyfem czy innmi NLPZ-kami...
31 października 2024Mariusz88 pisze: Można przy SSRI a dokładnie paroksetynie wcinać oxy?
Pytanie po co, w końcu „leczysz się - nie ćpaj” i tak dalej.
@Palkrolik albo wyrabianie historii w PLB idąc po kalsycznej drabince NLPZ - tram - dhc - bupra w plastrach - etc, przeplatanej jakimiś skierowaniami na rehabilitacje, neuro, tomografy czy inne zastrzyki. W końcu przepiszą oxy, a potem coraz większe.
No i zostają magicy co za kafla przepiszą reckę na osiemdziesiątki na 100% wykupu
31 października 2024podpaski pisze:Jak myślicie, jakbym skruszył na "yebany" pył dwa Oxydolory 80mg, i wrzucił do grzałki z epapierosem
- Vapowanie Oxykodonu z epapierosa!
(zalany liquid tzw ta sól nikotynowa shot 20mg, grzałka ma pojemność około 3 ml liquidu) to zadziała to i da radę się tym ujebać? Może to byłby ekonomiczniejszy sposób upierdolenia się niż
Szukałem i nie mogę nic znaleźć na temat vapowania oxy. Mój dill ma sprzedaż epapierosy z oxy za 300 zł, ale skoro mam epa, olejek i dwie tabletki oxy80 to na początek zanim to w ogóle bym zamówił chciałbym sam sprawdzić jak to zadziała.
![]()
Chciałbym dodać, że mam jeszcze w domu kilka paczek Doreta 75mg + paracetamol, czy taki miks z oksykodonem (nigdy nie próbowałem) polepsza faze, wydłuża? Jeśli ktoś zna się na tym, to niech mi odpowie też czy taki mix 2 substancji (a w sumie 3, bo parasyf) jest "ekonomiczny"? I w jaki sposób, i czasowo zarzucać?
Okolo 3 , 4 dni bez oksy
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.