Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 370 / 37 / 0
Xancodal spoko jak contin - info dla łapczywych szmaciur oralnych
  • 211 / 4 / 0
Możecie wierzyć lub nie. Wczoraj poszedłem do rodzinnego prywatnie, z racji ze nie mam ubezpieczenia. Wypisane oxy 20mg 60szt(bo w miarę tanio wychodzi - tak powiedziała doktorka) i 4 paki lorka xD. Sprawdzę jak ten polski lorek nareszcie. Ale oxy idzie wysepic, ale trzeba mieć gadkę.
Uwaga! Użytkownik 7cGUx7b6R8dn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 217 / 37
Ja Ci wierzę, tym bardziej że płaciłeś za wizytę. I jak wspomniałeś - gadane to 90% sukcesu.
  • 2897 / 619 / 10
17 czerwca 2020random abuser pisze:
Xancodal spoko jak contin - info dla łapczywych szmaciur oralnych
Według mnie Xancodal jest lepszy pod każdym względem od OxyContinu, do i.v. też się o wiele lepiej przerabia. Notabene Xancodal to jest to samo (dosłownie) co Oxycodon (to nazwa preparatu), tylko przeznaczone na polski rynek. Producent jest ten sam — Sandoz.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1854 / 217 / 37
Potwierdzam, sam przerabiałem.
  • 2814 / 369 / 0
18 czerwca 2020Jerzus Chytrus pisze:
Możecie wierzyć lub nie. Wczoraj poszedłem do rodzinnego prywatnie, z racji ze nie mam ubezpieczenia. Wypisane oxy 20mg 60szt(bo w miarę tanio wychodzi - tak powiedziała doktorka) i 4 paki lorka xD. Sprawdzę jak ten polski lorek nareszcie. Ale oxy idzie wysepic, ale trzeba mieć gadkę.
To prawda gadka to wręcz 95% sukcesu . Gadka i wiedza na temat leków substancji jak działają i przekonywanie ze np ten lek nie działał a ten dostałeś gdzieś np na Sorze to już sukces . Ja lorka miałem ale szybko bardzo szybko tolerka leci ..
  • 959 / 137 / 0
18 czerwca 2020michass90 pisze:
18 czerwca 2020Jerzus Chytrus pisze:
To prawda gadka to wręcz 95% sukcesu . Gadka i wiedza na temat leków substancji jak działają i przekonywanie ze np ten lek nie działał a ten dostałeś gdzieś np na Sorze to już sukces . Ja lorka miałem ale szybko bardzo szybko tolerka leci ..
No i też wiek... Starsza osoba z reguły dostanie lek bez większych problemów, sędziwe dziadki raczej z ćpaniem się nie kojarzą, w przeciwieństwie do łebków młodych :D

Ja już wiem że w oxy się nie wpierdole, działa na mnie naprawdę chujowo. Może to i szczęście w nieszczęściu . Dziś zajebałem 5 tabletek po 80 mg i co? Gówno. Faza jest SZTUCZNA, takie chemiczne Noddy, humoru nawet mi nie poprawiło (no może troszkę) %-D co dopiero o jakiejs euforii mówić. W dodatku zaparcia jebane, przy kodzie też tego nie było

Ehh miało być tak pięknie, a nie dość że kurewsko chujowa faza to i skręt pewnie jebnie

Nie ciągne już oxy dalej, przejście na kode teraz i potem clony a reszta to sprzedać chyba w pizdu bo cena za to jest jednak duża
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 4 / 0
Mi chodziło głównie o opiat. Czysta koda, dhc lub właśnie oxy. Z Lorkiem to problemu nie ma. Teraz mija godzina jak wrzuciłem 20mg. I właśnie czuje działanie. Napewno lepsze niż tramal, bo po nim się czułem mega dziwnie.
Uwaga! Użytkownik 7cGUx7b6R8dn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 777 / 106 / 0
ja pierdole przerorbilem tego 27 tabletek w jakis tydzien i jetem tylko wkurwiony.
Po pewnym czasie oxy juz nie grzeje. Mialem tyle juz kurwa przypalow przed innymi osobami bo spalem na stojaco. I to nawet NIE NODDY ! oxy mnie juz nie grzejee tylko sprawia, ze przymykaja mi sie oczy i ledwo oc mawet pisze eego posta..
  • 608 / 59 / 0
Wam ta oxy smakuje? Też macie takie wyrzut histaminy? Po morfinie tego nie ma. Mówie o p.o
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
ODPOWIEDZ
Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.