Z "nudów" wziąłem na spróbowanie oxy w tabletkach 5 mg XR actavis
Wziąłem jedna tabletkę 5mg i po 4h zaczęło się coś dziać głównie nadmierne pocenie się i nodding.
Mam parę pytań.
Czy te tabletki XR w ogolę się do czegoś nadają i jaki jest ich totalny czas działania ?
Mam bardzo słabe wrażenia z pierwszego razu i nie wiem czy jest sens próbować kolejny raz a jak tak to w jaki sposób ?
Czytając głupoty w internecie trochę się przestraszyłem i przez to mogłem doświadczyć bad tripa, ale czytając to ile mg biorą tutaj ludzie z forum trochę mnie uspokoiło. Dzięki
12 czerwca 2020Janowsky pisze: 80mg oxy - jestem na skręcie drugi dzień, co sobie zapodać? 450mg kody i 400mg tramca niwelują objawy, ale ile męczyliscie się na CT? Ewentualnie klon do tego
Ile brałeś oxy i jakie dawki?
12 czerwca 2020Janowsky pisze: 80mg oxy - jestem na skręcie drugi dzień, co sobie zapodać? 450mg kody i 400mg tramca niwelują objawy, ale ile męczyliscie się na CT? Ewentualnie klon do tego
12 czerwca 2020Mordarg pisze:Lol nie jestes na skręcie bo te dawki trampka i kody wręcz przebijają 80mg Oksykodonu xD I szczerze dla organizmu o wiele bardziej wyniszczające jest przymowanie kody z tramalem niż jedna tabletka oxy. Schodź oczywiście. Ale nie takimi sposóbami. Ja brałem bardzo dużo klona jak miałem skręta po oxy i pomagało ale ja ogólnie jestem uzależniony od benzo . Wpieprzać się w benzo po to żeby wyjsc z opio to zły pomysł.12 czerwca 2020Janowsky pisze: 80mg oxy - jestem na skręcie drugi dzień, co sobie zapodać? 450mg kody i 400mg tramca niwelują objawy, ale ile męczyliscie się na CT? Ewentualnie klon do tego
Pytam bo ruszam z oxy w następnym tyg (całą pakę będę miał). Mam całą obstawę klony, rolki, baklo, pregabe i myślę jak to rozłożyć żeby wszystko miało ręce i nogi a nie obudzić się za miesiąc z pustym opakowaniem oxy i wyskoczyć przez okno na skręcie XD
12 czerwca 2020Plpl pisze: Ja nie stosuje tej metody co w fax jest tylko mwtkatowa. Wsio w strzykawce beltam i wyciskam do kielonka przez filtr z papieu/chusteczki.
Tolerka na ox b3z kitu rośnie w tempie zatrważająco blyskawicznym.
W sobotę rano miałem pełną pake l_zostało mi 6 sztuk.
10 czerwca 2020Mordarg pisze: Po roku znajomości ustaliłem jak jest najlepiej spędzić dzień z tą substancją żeby było nie za mało nie za dużo a przy tym długo. Rano powiedzmy koło 10 siątej biorę pierwszą dawkę 120mg Jest zajebiscie czekam z godzinkę potem przez okres 4godzin kiedy trwa poranna bomba jem dwa wiaderka z gandy i piję 1 do 1,5 piwa najlepiej 4%.
Mija 5h mamy godzinę 15.00 Po 15 normalnie zaczęło by schodzić powoli ale wtedy biorę kolejne 80mg ( ni mniej ni więcej no może 90 też było by git ) i na kolejne 5 - 8h bomba się wydłuża w tym czasie palę już więcej spijam kolejne 3 piwa i mamy gdzies 21.00 i wtedy róznie jak mam siłę to jeszcze czasem rochę więcej palę i z jeszcze jedno piwko kupuję a jak nie to się kładę spać o tej godzinie i jest idealnie. Gdybym tak mógł chyba codziennie bym tak czynił xD
Ale raz że zdrowie. dwa że to jest za droga impreza wiec nie mogę se na to pozwolic . Co innego jednorazowa dawka 140 i juz. z tym dojedzeniem za duzo hajsu idzie wiec bardzo żadko to robię. a trzy że to strasznie uzaleznia i potem ciężko jest wrocic do jednorazowych sesji. Co o tym sądzicie ktoś ma podobnie to rozłożone ??
Jeśli oxy jest tak euforyczne i fajne jak koda (a pewnie jest i to dużo bardziej)
To zamierzam spędzać czas na chodzeniu na siłkę (lecę też na teściu ale czekam na oxy żeby była motywacja), spotykaniu się z dupami z Tindera (na kodzie pięknie to wychodziło, każdej imponował uśmiechnięty, zadowolony i radosny Ja z gadką jak Casanova
To co napisałeś jest najgorszym co można robić, zamykać się w czterech ścianach, noddujesz a potem po dwóch miesiącach budzisz się ze snu i jesteś w dupie, masz świadomość że zamiast wykorzystać zajebistą faze to przekurwiles kolejne miesiące swojego życia i jesteś nikim
Narkotyki naprawdę można fajnie wykorzystać to tak jak doping na sukces. A opio ma tą zaletę że jak ogarniasz to nie ma szans się nic wydać , jesteś po prostu sobą w zajebistej wersji i to trzeba kurwa wykorzystać do życia w społeczeństwie, żeby po zaprzestaniu brania było do czego wrócić
. Zresztą zobaczysz sam bo widzę duży zachwyt A to prowadzi do szybkiego wjebania fest nie dość że od substancji to od jeszcze tego stylu życia. Później braknie tabletek to zobaczysz że nie będziesz mógł znalesc jakiegokolwiek tematu z płcią przeciwną brak ochoty na te super rozmowy .opiaty są okropne bo daja właśnie ta złudne poczucie zajebistosci normalności. A później okazuje się bez tabletki nie da się psychicznie wytrzymać nawet z samym sobą A co dopiero z kimś
Zobaczymy jak będzie, jestem podekscytowany bo to jednak będzie piękny stan, taki król życia. Wiadomo że szybko się to skończy, no ale kurwa nie marnujcie ludzie takiego stanu na styl życia wraka
Co do tego czy jest tylko na początku? Biorę rok kode i ciągle jest zajebiście. Ale za dużo sulfo i siana już tracę, co do stanu jest piękny dalej. Browar się komponuje u mnie genialnie, wchodzi niesłychaną euforia jak na zjeździe z opio zapodam kilka bro
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?