To 30mg na 80% musiało podziałać, teraz będąc w oświetlonym mam 2x większe źrenice niż wtedy w ciemnym + lekki problem miałem żeby 3m przejść, przypomniało mi się :D
Tak 4h od zażycia zasnąłem, a może przespałem fazę? no i było jeszcze jakieś małe przysypianie przed zaśnieciem, które normalnie mi się raczej nie zdarza
14 lipca 2019NiedzwiedzJanusz pisze: Nie mogę już edytować poprzedniego posta![]()
Tak 4h od zażycia zasnąłem, a może przespałem fazę? no i było jeszcze jakieś małe przysypianie przed zaśnieciem, które normalnie mi się raczej nie zdarza![]()
Potem wiem że sali mi dawali to w zastrzyku w ramię i własnie tak działo nawet nawet .ból 0/10, mówiłam im że 4/10 więc mówili ze ok i więcej nie powinno się obniżać. tylko miało działać 10 godzin a tu zonk, 6godzin i nawrót, więc dostawałam częściej, mniemam więc ze mniej.
Jest to lek silniejszy od bupry ? Bo walnęłam wczoraj plaster i na razie póki nie działał ratowałam skudexą, ale chyba dziś już działa.
Mysle teraz czy zostac przy buprze przez ten trudny czas, czy jednak iść do lekarza po recke na ten oksy?Co myślicie?
Ponoć najgorszy ma być tydzien po do 10 dni ...
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.