Gdy pierwszy raz spróbowałem "skuna" z Holandii (dawno temu), to też miałem totalne odrealnienie, lagi w widzeniu i ogólnie nie wiem, jak zdołałem wrócić do domu, a to było w innym mieście.
Osobiście spotkałem się tylko z pryskaniem wodą, ale to przy większych transakcjach. Od dawna już nie mam zielonego pojęcia, co teraz jest w obrocie.
01 marca 2026agniesia532 pisze: ostatni raz kiedy jaralam zioło zajaralam blinkera od koleżanki i czułam się jakbym nie była w swoim ciele i miałam okropny efekt odrealnienia widziałam również w klatkach i wmawiałam sobie różne schizy od tamtej pory tego nie dotknęłam.
Śmiało mogę nazwać to jako najgorszy stan jaki przeżyłem w życiu. Pomijając już fakt, że samo kilkukrotne zajaranie "na próbę, bo może teraz poczilluje" zostawiło mi derealizacje, która trwa już 15 lat.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.