Palę marihuanę od 2 lat. Wczoraj po raz drugi w ciągu tych dwóch lat palenia dostałem nieprzyjemny stan. Mianowicie zrobiło mi się ciemno przed oczami (prawie nic nie widziałem), przestałem słyszeć, poczułem się mocno osłabiony i śpiący. Stan trwał kilka minut, pochodziłem i mi przeszło. Co wywołało ten stan? W ten wieczór wypiłem tylko 3 piwa i pociągnąłem może z 5 buchów palonej marihuany. Czy to może spadek poziomu cukru?
Kiedyś pamietam jak spizgałem się przed religią w liceum, będąc głodnym to w pewnym momencie aż zemdlałem prawie, głowa mi opadłą jakbym zasnął, do tego zjebane uczucie, ale ciężko było się poruszyć, przeszło po może 3 minutach. Później tego samego dnia znów poprawiłem i to samo tylko, że na informatyce heh, położyłem czajnik na ławce/udając , że odpoczywam, byłem w stanie pół-snu. też przeszło po kilku minutach. Oporowe jaranie mj na głodniaka może tak się kończyć (omdleniem) w szczególności jak dojdą jeszcze jakieś sytuacje stresowe.
Jak waliłem ostro stymulanty, to takie mroczki były na całe pole widzenia, problemy z grawitacją, ciężko było się skupić jak ustało. itd. Jeśli miewasz takie napady, to zanim wstaniesz weź dwa szybkie głębokie oddechy, zamroczenie nie będzie tak inwazyjne o ile w ogóle się pojawi. No i cukru pilnuj. Zrób se bastę na jakiś czas, warto
to mamy 1 grudnia godzine 5??
stary spider
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.