Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Mam takie pytanie czy tez po paleniu MJ macie większy puls>?? Ja ostatnio niecały tydz. temu zapaliłem i sobie zmierzyłem ciśnienie i puls. Mailem ciśnienie okej 130/75 ale puls to miałem 114:/ Czy to normalne??
Uwaga! Użytkownik fox nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 169 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shi »
Tak.
Ogien, kurwa, ogien!
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Audiofil »
Też tak mam, zaraz po ściągnięciu bucha śmierdziucha czuje że serce przyśpiesza, po dłuższej chwili nie przejmuje się już sercem, wkońcu nie jarasz aby się czymś przejmować co? o.O
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fox »
No w sumie co racja to racja :D
Uwaga! Użytkownik fox nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rekwiem »
To zalezy bo jesli jest sie wyluzowanym to niekoniecznie zwieksza cisnienie. Puls owszem. Znam jednego alkoholika ktory kiedy byl w ciagu alkoholowym do tego pil sporo kawy (wiec sobie wyobrazcie jakie mial cisnienia mniej wiecej) i po zapaleniu mial cos ala 120/80 :D Na serducho nie narzekal ale nie wiem jak mu walilo. Ja w sumie sam sobie nigdy pulsu nie sprawdzalem ale nigdy mi on nie przeszkadzal po jaraniu.
  • 3523 / 52 / 0
W moim przypadku ciśnienie spada, puls rośnie. Badań dokonałem ciśnienieniomierzem babci.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 273 / 1 / 0
szczerze mowiac, ja nie odczuwam po jaraniu zadnych zmian zarowno w cisnieniu jak i w pulsie
choc w sumie nigdy sie na tym nie skupiam, ale to tez o czyms swiadczy
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
Co do badania w domu to jest ciężko, a wyniki są mało interesujące.
Nawet to, co jadłeś nieraz może spowodować inny odczyt ciśnienia. Do tego dochodzi to czy piłeś herbatę, kawę i kiedy. Kiedy spałeś ostatnio. Kiedy ostatnio podniosłeś nogę...

Jak widać wszystkie czynniki musiały by być kontrolowane, tzn. pijesz i jesz codziennie to samo, masz niemal identyczne dni itd.

Robisz badania co np. godzinkę uprzednio odczekając kilkanaście minut.

Po tym wszystkim mamy naukowe dowody :)

Aha, trzeba było by jeszcze nazbierać ochotników z własnym, zróżnicowanym stuffem - inna mieszanka substancji i inny organizm może reagować inaczej :D
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.