Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
No zastanów się. W sumie to sam sobie odpowiedziałeś.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 463 / 6 / 0
ja jaram cały czas a nie jem mango więc mango chyba nie działa
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 562 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: blau77 »
no to jednak poczekam
  • 369 / 4 / 0
juz odbiegajac nieco od tematu, o samo mango mi chodzi. Nie wiem kto pracuje w supermarketach na dzialanie
' joł zamawiam owoce " ale to
a) kompletni debile, którzy dają sobie wcisnąć niedojrzałe czerwonozielone mango i mysla ze ktos to kupi. Jak kto takie kupuje to jest frajerem notabene.
b) do polski malo kto sprowadza regularne, smaczne, dojrzałe bez kurwa włosków, głęboko żółte owoce mango ;/
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 562 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: blau77 »
golden afternoon wiem same niedojrzale ale wsadzic do papierowej torby na kilka dni w temp pokojowej i dojrzeje wyczytalem tez ze najlepiej z bananem razem wlozyc
  • 91 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: BraunGP »
pale od mca non stop codziennie jedynke przynajmniej z wiadra, calutki miesiac jaralem only wiadra nawet smolarki z wiadra no i zobaczymy to mango dzisiaj:D a mam jedynke purple haze wiec zdaam relacjee; ))
Emeryt od 7.07.2010 ;)
  • 463 / 6 / 0
dajcie spokój tym tematem importera mango do polski
bo ja polewam
bania jest wkrętką
wiec jak se wkręcisz tak masz
wszystko ma wpływ...
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1304 / 233 / 0
Nieprzeczytany post autor: trydzyk »
Tak jak mówiłem wcześniej. Jeśli to jest wkrętka, to ja nadal będę jadł mango przed paleniem. :-)
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 61 / / 0
Nieprzeczytany post autor: PAjARItO »
nom
mango może i nie "wzmacnia" tripu w znaczący sposób ale sprawia ze staje się głęboki i spokojny. Mnie osobiście wprowadza w "zdziecinniały" stan ;)
Idealne dla kogoś kto ma nieprzyjemne odczucia na wejściu czy zejściu. -z tym że owoc musi byc jednak bardzo dojrzały.
Uwaga! Użytkownik PAjARItO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / / 0
O ja pierdolę, urban legend na poziomie heroiny w ziole, jedzenia dzieci po lsd, flashbacków po fecie, śmiertelnego przedawkowania thc i uzależnienia po jednym zażyciu czegokolwiek. Nie wierzcie w te bzdury.
Po wąchaniu przyprawy do zup odkryłem nieznaną prawdę o znaczeniu wszechświata. Dowiedziałem się też, że wszyscy albo kłamią albo się mylą - w każdej jednej sprawie. Od tego czasu biorę w żyłę cyjanek i żyję, w dodatku rozwijam się wewnętrznie dzięki temu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.