Trzeba temat wcześniej chyba "upiec" w piekarniku (tak mi się coś kojarzy).
EDIT - https://www.cannabisnews.pl/kulinaria-k ... go-zaczac/
Polecam choć raz w życiu spróbować takiej drogi administracji THC : )
Ciastka kruche cukier masło klarowane maka. 1:2:3
I wegańskie ciasto gastro im więcej zjesz tym więcej chcesz, jeszcze jakiś resztka spoczywa w zamrażarce.
To samo tyczy się czekoladek z THC też sprawdzone że po mrozeniu zachowują swoje właściwości bez zauważalnego spadku mocy.
Pozdrawiam ciasteczkowców!
Ale do rzeczy - ja bym się w sumie bał że ci się to podpali czy coś, ale nie wiem czy to są uzasadnione objawy. Weź może spróbuj najpierw małą ilość i jak sie nic nie stanie to daj wszystko, co do działania to raczej powinno działać jak wytrzyma pieczenie.
Chyba że w liściach mj jest coś co wspomoga dekarboksylacje, ale uważam to za mało prawdopodobne
Aż tak się tego boisz? hahah
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.