Od ketaminy jestem niestety silnie uzależniony, w zeszłym roku zjadłem ćwierć kilograma mieszając z derpesantami regularnie. Nadal żyje. Obecnie jestem na detoksie od nowego roku, powoli widzę swiato w tunelu. Z największego gówna da się wyjść. Ćpanie to kupowanie szczęścia na kredyt które prędzej czy później trzeba spłacić z mocnymi odsetkami. Taki sport, trzeba wiedzieć w co się wchodzi i jakie problemy potem trzeba naprawiać. Czasem jest tego zbyt dużo i psychika nie daje po prostu rady. Czas, czas i jeszcze raz czas. To najlepszy przyjaciel.
Straszna by to była śmierć.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
20 marca 2026ledzeppelin2 pisze: Dane mi bylo przedawkować synth kanabinoidy.
Straszna by to była śmierć.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
20 marca 2026freezin9moon pisze: Ano. Ale tez zabic sie czlowiek zawsze zdazy, czasem warto poczekac chocby ze zwyklej ciekawosci "co, kurwa, jeszcze?"
majac w zanadrzu "wyjscie awaryjne" nie ma sie przeciez czego bac,
a moze sie udac.
jezeli upatrywac te zmiane po prostu jako totalne przeciwienstwo dotychczasowego schematu to tez slaby pomysl. bo to juz jednak cos na co trzeba pracowac systematycznie latami. a jak ktos zyje juz wylacznie z ciekawosci to raczej nie ma sily nagle wszystkiego zmieniac i odkladac samobojstwa az tak w przyszlosc.
nie wierze, bo imo to jest taki kit do cisniecia gawiedzi.
z gatunku co to nie ja wielki bohater.
kropla drazy skale a wielka woda na zywiol to moze conajwyzej tame rozpierdolic.
z tego co zaobserwowalem to dzialaja drobne stopniowe zmiany. to jest troche takie sprzezenie zwrotne jest zmiana jakas drobna - jest jakis (drobny) rezultat. ale jest i one sie sumuja. nie wydaje mi sie zeby zwrot o 180 stopni byl mozliwy tak naprawde, ani tez dlugofalowo dobry. chocby dlatego ze z jakiegos powodu funkcjonujesz w swoim status quo, wiec zamiast negowac calosc, mozna stopniowo zmiejszac jego wady. to sie tez na dobra sprawe sprowadza do ciekawosci z tym ze zamiast obserwacji co sie jeszcze wydarzy, sprawdzasz sobie co daje zabawa parametrami, ktore sa ci dostepne. i to jest paradoksalnie niezla zabawa, bo wiesz ze przeciez nic nie musisz. ale ciagle mozesz.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.