a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
troche pozno, ale borelioza to choroba przewlekla
znikniecie rumienia nie oznacza wyzdrowienia
ja bym wzial i potem zrobil test
testy wykonywane w PL sa malo skuteczne, lepiej wysylac probki do berlina
co do interakcji lekow zapytaj lekarza
Patrzcie co znalazłem pod apteką. Jakiś łud szczęścia. Złoto. Zostawioną pod śmietnikiem zamkniętą torbę z prawdopodobnie lekami po terminie. Już dobrałem się do oksazepamu, który wprawił mnie w cudny chill. Czy to jest groźne, żeby zażywać leki prawdopodobnie po terminie?
Załączam otwartą siatkę i będę sprawdzał co jeszcze ciekawego jest w tej paczuszcze. Nigdy się z tym nie spotkałem wcześniej.
Pozdrawiam wszystkich hypciów :) Dawno mnie tu nie było. <3
Fajny gift
"Rutyna to rzecz zgubna "
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.