ODPOWIEDZ
  • 1345 / 147 / 8
pokasowałem parę kabli za czasów metkata, jeden był taki gruby przy nadgarstku, źle się wkułem i go straciłem, czasem mnie boli co jest nieprzyjemne, na przegubie powstala mi taka pajęczynka z mniejszych żyłek odkąd skasowałem 2 widoczne kable. najlepiej było mi się wbijać w prawą rękę bo na lewej to kasacja, męczyłem jeden kabel na przegubie prawej dużymi ilościami niesterylnego roztworu metkata, wbijałem się kilka razy pod rząd grubymi lancami po 0.8mm aż po małe igiełki i dalej kabelek jest a na lewej raz źle się wbiłem i kanał się popsuł :-( uroki walenia dużych ilości plynów niestety
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 839 / 67 / 0
Zgienty pisze:
zauważyłem że żeby sie wbić to nie potrzeba większej zmiany miejsca tylko kątu nachylenia i ewentualnych koordynacji.
Chuja zauważyłeś patrząc na tą twoją zombie rękę. Po siniakach widać że z samym trafieniem w żyłę nie masz problemu. Za to nie umiesz w porę zmniejszyć kąta i przebijasz się na wylot. Dodatkowo prawdopodobnie nie dociskasz miejsca wklucia po wyjściu igły.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 42 / 1 / 0
zgienty, jesteś lewo czy praworęczny, bo to chyba prawa ręka, co ?
  • 98 / 45 / 0
O jaka ładna łapka!Ścieżki równiutkie, czyściutkie,żadnych strupków,zrostów...
na razie.
Weź człowieku poszukaj kilku innych miejsc na wkłucia i nie męcz już tej ręki,bo sobie baty popalisz.
Uwaga! Użytkownik fado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 719 / 9
kkrycha pisze:
W sumie sorry. Chyba moja agresja wynikała z tego, że tak naprawde nie jestem z tego zadowolony.
mtp pisze:
zgienty, jesteś lewo czy praworęczny, bo to chyba prawa ręka, co ?
Lewo, w lewą rękę ciężko mi walnąć.

Pytanko: może macie coś polecić na szybsze gojenie się? Ja jedyne co znalazłem to taki żel Flamozil. Spoko jest, ale jakby coś jeszcze się znalazło to było by fajnie.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 42 / 1 / 0
maść Alantan powinna być dobra na gojenie
  • 4807 / 267 / 0
Jak myślisz Zgienty, dożyjesz do końca roku? Lub chociaż do połowy.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 3449 / 719 / 9
Człowieku, ja ćwiczyłem mefa już w 2010. To kot mnie zajebie? Przestań.
  • 4807 / 267 / 0
Skoro ćwiczysz od 2010 szanse rosną bo organizm obrywa wpierdol już 6 lat. Zmieniłeś metodę podania na najbardziej ryzykowną. Takiej łapy jak Twoja jeszcze nie widziałem i to po 3 tygodniach. Ciekawe jak masz zamiar się opanować. Daję Ci góra 2 lata życia w tym trybie będąc hurra-optymistą. Nie tacy twardziele padali od igły. Jeszcze metkat z domowej syntezy. Ciężko o bardziej toksyczne gówno.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 3449 / 719 / 9
Ćwiczę, ale z przerwami. Nie, że cały czas ciąg. Daję sobie czas na regenerację. Jestem RDU. %-D Pozatym zawsze czekam na komende: CLEAR zanim strzele.
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.