ODPOWIEDZ
  • 2976 / 256 / 0
IAmAhab pisze:
Jezeli powodem hospitalizacji bylo narko, to nie zdziwilbym sie, gdyby suka zrobila to specjalnie tak, zeby bolalo.
Było, wyjęcie tego trwało 2 sekundy (których nie zapomnę do końca życia).
White_Power pisze:
Przećpanych zawsze przypinają pasami ?
Jak nie odpierdalają a zachowują się jak normalni ludzie to nie. Ja przez jakiś czas byłem przypięty jak zacząłem odzyskiwać siły i chciałem sięgnąć po butelkę wody. A suk od godziny się nie mogłem doprosić żeby mi podała (na OIOM-ie, miałem zakaz ruszania się poza łóżko).

Miałem na wjeździe robione TK czaszki i wg niego wszystko jest ok. Ale od powrotu do domu (parę dni) łapią mnie momentami takie napady senności, że muszę z 4 zalania mate wypić i przegryźć to 3-setką moklobemidu aby się nie położyć spać. To normalny objaw osłabienia organizmu czy coś w głowie sobie zjebałem ? Dodam, że jem za trzech odkąd trafiłem na wewnętrzny (tydzień już będzie),
  • 2466 / 16 / 0
Bo wpisali mi że odpierdalałem ale byłem po borucie nie przytomny i w ogóle już nienadawałem się nawet do odpierdalania. Myślałem że wpisują że odpierdalałem i jak naćpany nieprzytomny to dla spokoju tylko przypinają. Bo kojarze moment że jak tylko z masakrowanym łbem zaczełem odzyskiwać przytomność to wszyscy spierdolili z personelu.

Najlepszy patent że te pasy niby skórzane a elastyczne. Jak się nasiłujesz jak hulk to w końcu uda ci się z nich łąpy wyciągnąć jak jedna pójdzie to już git.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 156 / 1 / 0
Jakim narkotykiem najbardziej przytyje?
Uwaga! Użytkownik suchysuchy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 1 / 0
Mam 5mapb i miałem to szamać z dziewczyną. Ona bierze leki hormonalne (femoston) i boi się, że może przez to dojść do jakiś skutków bardzo niepożądanych przez ten lek. Czy to może mieć jakiś wpływ na siebie? Podejrzewam, że nie ale wolę zapytać i ją trochę uspokoić.
  • 2466 / 16 / 0
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 17 / / 0
2x ibuprom zatoki i tego samego dnia spid ?
  • 156 / 1 / 0
Po etanolu to brzuch rośnie tylko jakieś sterydy ktoś może polecić?
Uwaga! Użytkownik suchysuchy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 18 / 0
po GBL puchniesz
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 221 / 1 / 0
mam piracetam z datą ważności do 2010. czy ten lek może się 'zepsuć'?
Uwaga! Użytkownik mietowy2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2652 / 387 / 0
Jeśli był odpowiednio przechowywany (w blistrze i w odpowiedniej temperaturze), to mało prawdopodobne, żeby jego działanie różniło się od tego przed datą ważności.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.