Ps
Po tym habanero to nawet taka mikro euforię czuć niektóre bk słabiej klepały
15 lipca 2019eiffel65 pisze:tu się zgodzę @Ankaaa ja od dziecka jem co chce i kiedy chce zawsze byłem szczupły, ale zawdzięczam to dobrej przemianie materii, a to znowu dzięki dokładnemu gryzieniu/mieleniu pokarmu przed połknięciem !20 maja 2019Ankaaa pisze: te wszytkie diety to o kant tylka roztrzaskac.
czlowiek powinien byc na diecie zycia, nie mam na mysli wiecznego odchudzania, tylko SLUCHANIE swojego ciala i nauczyc sie, co nam sluzy, a co szkodzi.
nie bedzie wtedy ani nadwagi, ani problemow ze zdrowiem czy jakiejs alergii.
Pamiętajcie, że to podstawa dobrze pogryźć pomielić w gębie do takiego momentu aż mamy papkę ala bebico w ryju wtedy połykamy.
ten prosty zabieg pomoże wam schudnąć parę kilogramów ;
no ale masz racje. ja bym jeszcze dodala, zeby sie gapic w talerz, a nie TV, bo najpierw sie mozg ´najada´. wiem po sobie, czasami jadam w pospiechu i nie wiem co jem. jem, bo jem i lapie sie na tym, ze talerz juz pusty, a ja jakas taka niedojedzona sie czuje :D
i jeszcze obalam skamienialy mit o nie jedzeniu po 18. a niby jak ma to funkcjonowac jesli ktos pracuje na nocki i wstaje o 15 ?
tu chodzi z reszta o bilnas z calego dnia. jest rownowaga, nadmiar i deficyt. i tym nalezy sie kierowac.
15 lipca 2019nCuX pisze: A T3 masz jakieś sprawdzony sklep napisz na pm
Do t3 przydałby się jakiś antykatabolik solo średni pomysł.
...a i jeszcze jedno t3 podkręca metabolizm i to w dosłownym sensie, a nie że szybki metabolizm ma osoba chuda, a wolny gruba bo to bzdura, przyspiesza przemianę materii że szybciej trawisz i z tym również idzie uczucie głodu, chudnięcia ale i zarazem grubnięcia jak go przeżresz.
W ogóle powodzenia, nie zdziw się jak za jakiś czas cycek przestanie ci stawać, będziesz miał stany depresyjne i jakąś andehonie bo ujebiesz hormony tak hujową dietą
Ps mam na działce w bunkrze mam 2 torby jedna to p2np a druga dnp za chuj nie wiem która to dnp obie są żółte i nie podpisane
Kupiłem dziś spalacz PX nawet siedząc pocę się jak świnia.
Rapid Fat Loss Guidebook - Lyle McDonald
https://www41.zippyshare.com/v/QfU6W4D5/file.html
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.